Viktoriya Bekhem forbereder flotte kaker

Victoria Beckham, 42, har et skjult talent,om hvilken hennes fans ikke engang mistenkte. Det viser seg at designeren kan lage deilige desserter. Nylig har mor til fire barn bakt en tallerken brownies, som Romeo og Cruz bar for ferien i skolen.

Slike en annen

For første gang lærte verden om Victoria Adams (Beckham), hvordanom deltakeren til gruppen Spice Girls. Etter å ha sluttet å synge, ble "Posh Spice" (Chic) en skuespillerinne, etter å ha spilt i bandet "Partiet i parken". Ekteskap med en misunnelsesverdig bachelor David Beckham ble lagt til skjønnheten av popularitet, og hun begynte å handle aktivt i reklamekampanjer av fremtredende merkevarer. Som et resultat opprettet Vicki sitt eget merke Victoria Beckham, som ble en couturier.

se også
  • Dagens fødselsBeckHams Harper Beckham
  • Hvorfor Beckhams kysse sine barn ... på leppene?
  • David og Viktoriya Bekhem feiret 18 års bryllupsdag

Kokkens konfekt

Fru Beckham publiserte i Instagram et øyeblikksbilde av en stor tallerken full av sjokoladekaker. På et stykke papir, står blant de deilige, er det skrevet:

"Brownie fra Beckham."

Falloverene ble overrasket og tenkte at den underholdendeKona til den berømte fotballspilleren bestemte seg for å organisere utgivelsen av personlige kaker eller åpne spesialkonserves, men sannheten var enda mer interessant. I et innlegg til et bilde har Victoria skrevet:

"Sommers ferie på skolen. Hvem ville ha visst at jeg kunne gjøre det? Mors plikter. Jeg gjorde mitt beste. "

Jeg lurer på om Vicki prøvde hennes skaperverk i person. Kjendis, som avviker fra slankhet og skjøthet, overvåker nøye kaloriinnholdet i mat og spiser ikke søtsaker.

Victoria Beckham viste henne "hemmelig" talent

Victoria Beckham bakt mange Brownie kaker

Designeren gjorde deilig mat til skoleferien til Romeo og Cruz

Beckham prøvde ikke de søte tingene

Wiki kan ses med en kake i hånden bare under en fotografering

Beauty nekter søtt for en harmonisk figur