Det avslørte hemmeligheten Viktorii Bekhem diett!

På nettverks nylig nedgraderte super tenktViktorii Bekhem kosthold. Dette socialite ikke bare bygger en vellykket karriere som motedesigner og effektivt forvalter sin egen mote imperium, men også påvirker publikum en bemerkelsesverdig figur, uten et gram av overvekt!

Hvordan det er mulig å Posh Spice? Dette ble fortalt av ex-personlige kokk Wolfgang Puck pepperkorn. Ifølge ham, er hemmeligheten av harmoni 41 år gamle mor til fire barn enkel - det strømmer nesten én av frukt og grønnsaker! Inntil nylig, fru Beckham selv spiser kjøtt og fisk ... men nå utelukkende vegetabilsk mat på bordet hennes.

se også
  • Dagens fødselsBeckHams Harper Beckham
  • Hvorfor Beckhams kysse sine barn ... på leppene?
  • David og Viktoriya Bekhem feiret 18 års bryllupsdag
Riktig ernæring eller manisk frykt for å bli bedre?

Og likevel, hva er å spise denne kvinnen? Mel, fett og søtt lenge siden forlatt hennes diett. Og grønnsaker Victoria foretrekker å spise dampet. Det er, imidlertid, og denne damen liten svakhet - rødvin.

Det er verdt å merke seg at den mest favorittrett av moten - er spinat. Det er klar til å spise tre ganger om dagen, i noen form. Ja, på denne dietten, selv med en stor, ønsker å bli bedre er rett og slett umulig ...

Den mest favorittrett av spinat Viktorii Bekhem

 Privat kokk fortalte om den hemmelige diett Posh Spice

Beckham kan ikke unne deg et glass god rødvin

Kosthold på ex-spice ting opp nesten alene grønnsaker

Victoria anoreksi eller rett og slett en dårlig ramme

Fra et slikt kosthold ikke vil komme med mindre opuhnesh sult