Viktoriya Bekhem selger sin eksklusive bilen

Den berømte sangeren og designer Viktoriya BekhemHan ble ansiktet av Range Rover Evoque i 2012. Deretter trendsetter kjøpt eksklusive biler av dette merket. I slike maskiner verden er det bare 200 stykker, for ikke å nevne det faktum at Victoria hadde gjort i interiøret i hans visjon av komfort og stil.

bilsalg involverte en far

Ikke så lenge siden dukket opp på Autotrader nettstedetannonsere salg av eksklusive bilen Viktorii Bekhem. Hun reiste på det i ca tre år, og har nå bestemt at det er på tide å skille seg av med bilen. Salget av biler involvert i hennes far: han kommuniserer med den personen som er på utkikk etter en kjøper, og hvis det er behov, det viser. Prisen, som ønsket å komme bak Range Rover, samtidig var 60.000 pounds, men mer nylig har det sunket til 55.000.

Director of Sales Nick Lookers Horwood, somtok ansvar for en fremtidig transaksjon, i et intervju sa følgende: "Denne bilen var en eier - Viktoriya Bekhem. Hun reiste på det i ca tre år, men den siste tiden maskinen ikke er nødvendig. Denne eksklusive modellen med et design som ble gjort i henhold til skisser av den berømte sangeren. "

se også
  • Dagens fødselsBeckHams Harper Beckham
  • Hvorfor Beckhams kysse sine barn ... på leppene?
  • David og Viktoriya Bekhem feiret 18 års bryllupsdag

I et intervju med Viktoriya Bekhem bekreftet salg

Etter presse ble klar over salgetRange Rover, sangeren ga et kort intervju og forklarte sine handlinger. "Jeg selger denne bilen fordi Jeg trodde at David skulle bli hans å kjøre, men dessverre er dette ikke skjer. Han er virkelig eksklusivt til meg og denne maskinen er en stor stolthet. Dette er min første bil, som ble gjort interiør og noen medlemmer av kroppen er helt i henhold til mine skisser. Denne Range Rover gjenspeiler min personlighet, og jeg håper at han vil snart finne en ny eier, "- sa hun på slutten.

Viktoriya Bekhem ansiktet av Range Rover Evoque

Victoria bil

salg av

Slike biler bare 200 stykker

saloon bilen

Den ble designet av sangeren selv

Nå bilen ingen bruker

Denne bilen er stoltheten til Victoria

Viktoriya Bekhem