Rihanna

Om mulige psykologiske problemer iDagens bursdagspike Rihanna (20. februar, blir hun 28) snakket etter at hennes nummer ble kansellert ved Grammy-seremonien. Nå utsatt den barbadiske sangeren for en uspesifisert periode starten på hennes verdensturné.

Offisielle forklaringer

Manager Rihanna, rettferdiggjør seg selv, sa at hansmenigheten kom ikke inn i scenen av musikkprisen, da hun trakk bronkitt. På grunn av turneringen har det ikke vært noen kommentarer til pressen så langt.

I god helse

Utgaven av stjernens sykdom er svært tvilsom. Noen få dager før Grammy, spilte hun med glimt på MusiCares-arrangementet i Hollywood.

Ved repetisjonen før forestillingen i Los Angeles var skjønnheten i dårlig humør ifølge øyenvitner. Hun var hysterisk på grunn av lydens kvalitet og andre organisatoriske øyeblikk.

Tre timer før Grammy

Som vestlige tabloider skriver, før seremonienRihanna i vennskap med venner kom til restauranten. Ikke ferdig med middag, kjendisen hoppet av stolen, skrek og beveget, vinket hendene og forsøkte å bevise noe til vennene sine. Så løp hun ut av bygningen som en scalded, kom inn i bilen og forsvant.

se også
  • Rihanna har presentert en ny samling av sko
  • Burden of stjerner: Rihanna forfølger obsessive fan
  • Alle snakker om form av Rihanna: gjenvinnes eller posisjon?

Feil i personlivet

Ifølge innsideren var sangeren lei av å være alene. Hun håpet veldig veldig at affære med Leonardo DiCaprio ville utvikle seg til en lidenskapelig romantikk, men dette skjedde ikke. Så falt hun for rapper Drake, med hvem hun jobbet sammen på klippet Arbeid. Paret åpenbart flørt på sett, men den kanadiske musikken vil ikke ha et seriøst forhold til Rie.

Forresten venter fans venter på Rihanna's tale ved BRIT Awards-seremonien, som vil bli avholdt i den britiske hovedstaden neste uke.

Etter Grammy, avbrøt sangeren starten på turen

Rihanna sier hun er syk med bronkitt, men alt tyder på en nervøs sammenbrudd

Noen dager før seremonien sang hun vakkert

Rihanna ser deprimert ut

I forrige uke avslørte hun debutsamlingen for Puma-merket i uken

Skjønnhet ønsker en familie og barn?

Jenta går gjennom at hun ikke gjorde noe med Leonardo DiCaprio

Drake vil heller ikke ha et seriøst forhold til RiRi

En ramme fra deres felles klipp for sangen Work

Teaser provoserende klipp for sammensetningen Arbeid: