Rihanna - den mest vellykkede kjendisen i verden av reklame

Barbados skjønnhet er nøkkelen til suksessAv reklame, vil Rihanna ikke bare dekorere en annonse, men øke også salget av produktet. Denne konklusjonen ble nådd av eksperter fra NPD-konsernets Brandlink, som analyserte bruken av kjendiser som er skutt i reklame.

Markedsførere mener at varene som fremmes av sangeren, selges 3,7 ganger mer effektivt enn de annonsert av andre kjendiser.

Uavhengig av merke

Det er bemerkelsesverdig at den fantastiske ferdigheten til sangerenFor å fremme realiseringen av produktet, er ikke avhengig av varemerkets prestisje. Det var like nyttig for å annonsere sportssko Puma, couture ting Dior, denim klær Armani Jeans, kokosmelk Hydrate Naturligvis.

Selskapets analytikere informerte bilindustrienFast jeep for å tilby samarbeid til Rihanna, siden hun jobber med en popstjerne, lover henne den største kommersielle suksessen. Kanskje hennes sjefer vil lytte til prognosene, og vi vil se sangeren sitte bak rattet på en SUV.

Hemmeligheten til attraktivitet

Når man snakker om Rihanna's fantastiske evne, noterer eksperter seg ikke bare hennes eksterne data og musikalske talent, men også en fasjonabel teft og evnen til å overbevise betrakteren.

se også
  • Rihanna har presentert en ny samling av sko
  • Burden of stjerner: Rihanna forfølger obsessive fan
  • Alle snakker om form av Rihanna: gjenvinnes eller posisjon?

Topp 10

Listen inkluderer også Beyoncé, Ne-Yo, Asher, Wise Khalifa, The Weeknd, Jennifer Lopez, Kevin Hart, Dr. Dre, Chloe Kardashian.

Sangeren er ikke redd for å være annerledes

Rihanna i Dior reklame

Rihanna for Mac

Sangeren presenterer sin nye duft med navnet RiRi

Sangeren samarbeider med Puma

Rihanna for reklame Gucci

Stjerne og kokosmelk Hydrate Naturalle

Rihanna, Naomi Campbell og Iman for merkevaren Balmain

Sanger og Armani Jeans