Hvor gammel er Jennifer Lopez

Denne skuespillerinnen og sangeren med spanske røtter er så fascinert av all sin energi og vakre utseende som mange spør: Hvor mange år var Jennifer Lopez slått i 2015?

Alder av Jennifer Lopez

Nå er den berømte Jay Lo 46 år gammel, men i virkelighetenLivsstjernen gir knapt 30, så bra det ser ut. La oss umiddelbart svare på spørsmålet: da ble født Jennifer Lopez. Hun ble født 24. juli 1969, i New York.

Jennifer Lopez startet sin karriere i begynnelsen1990-tallet. Først ble hun lagt merke til som danser og invitert til showet In Living Color, som ble kringkastet på tv. Og først etter det var de første invitasjonene først til fjernsyn, og deretter til kino som skuespillerinne. Bright actor talent og gode eksterne data hjalp Jennifer Lopez å komme seg til toppen og bli en av de høyest betalte Hollywood-skuespillerinner. Blant hennes berømte roller er slike filmer som Selena (1997), Out of View (1998), Girl from Jersey (2004), Let's Dance (2004).

Mye mer populært er Jennifer Lopez iNå som en sanger. Hun har flere vellykkede album på hennes konto, hun viser utrolig flotte danseshow, hun reiser rundt om i verden. Hun fungerer også ofte som vert for ulike arrangementer. I tillegg har hun sin egen, meget vellykkede klærlinje J.Lo. Hun er engasjert i sang og sosiale aktiviteter.

Personlig liv Jennifer Lopez

I livet av Jennifer Lopez var det tre ekteskap, alle sammenAvsluttet i skilsmisse. Jens første mann var en servitør fra Miami Ohani Noah, og ekteskapet varte bare et år. Etter dette endte ekteskapet med Sean Combs i fiasko. En av Jennifer Lopez mest minneverdige relasjoner er en lang romantikk med skuespilleren Ben Affleck. I 2002 annonserte paret selv at de hadde tenkt å gifte seg, men før bryllupet kom saken aldri.

se også
  • Ben Affleck og Lindsey Shukus dukket opp i offentligheten
  • Ben Affleck og Lindsey Shukus leve under samme tak
  • Ben Affleck møtte TV-produsent Lindsay Shukus

Den tredje mannen til Jennifer Lopez ble sanger MarkAnthony. Med ham har skuespilleren og sangeren felles barn - tvillinger Max og Emmy. Paret ble gift i 2004, og skilt i 2011. Årsaken var en vanskelig periode i forholdet. Etter dette blir Jennifer gjentatte ganger mistenkt for romanser med dansere fra hennes kollektive, som vanligvis er mye yngre enn Jen selv. Men rollen til den fjerde mannen til Jay Lo til ingen av dem ble tildelt.

Jennifer Lopez

figuren av jennifer lopez

skuespillerinne og sanger Jennifer Lopez

Selv nå demonstrerer Jennifer stolt vakre figurer

Jennifer Lopez gjør fansen lykkelige med lyse musikalske tall

Jennifer Lopez er også en vellykket gründer

Jennifer Lopez klarer å opprettholde en utmerket form

Jennifer Lopez har to barn

nå er jennifer lopez 46 år gammel