Audrey Tautous personlige liv

Fans ser alltid fram til detaljerOm hennes personlige liv, hennes mann og barn, den talentfulle franske skuespillerinnen Audrey Tautou, men kjendisen er rett og slett ikke klar til å dele den med andre. Audrey mener at det ikke er nødvendig å spre slike ting.

Skuespillerinnen selv kommenterer: "Jeg er så redd for å si for mye at jeg ikke snakker om det i det hele tatt! Jeg er en veldig dårlig kunde for kvinnemagasiner. Når vi leser intervjuer med skuespillerinner, tror jeg at vi ikke er veldig interessert i hvordan hun vil snakke om hennes spilt rolle. Vi forventer å finne ut de mest hemmelige hemmelighetene i livet hennes, om hennes familie, hennes ektemann, hennes barn ... Jeg anerkjenner at jeg som leser er interessert i dette. Men i mitt tilfelle er det ingenting å diskutere i lang tid. "

Er Audrey Toth gravid?

Avrundet mage og litt sliten ansikt - dette var nok for fødselen av rykter om den sannsynlige graviditeten til skuespilleren.

Nylig har nettverket informasjon om leddetOdris middag med sin følgesvenn. Informanter skyndte seg å legge merke til kvinnens runde mage. En av vitnene sa at under skålen skiftet skuespilleren hennes glass vin til et glass vann.

Selvfølgelig er skuespilleren selv stille, og hennes agenter svarte at Audrey Tautou ikke kommenterer hennes personlige liv. Vi måtte bare vente et par måneder for å finne ut om det var sant eller ikke.

Audrey Totu er forlovet med sin hemmelige elsker?

Gjorde skjønnheten Odry fortsatt møtedin kjærlighet? Franske og britiske tabloider mistet helt og enkelt veien for å få minst noen opplysninger om den valgte kjendisen. I 2013, i et intervju for journal Psychologies, som hun ikke var enig i nesten 10 år, sa stjernen: "Jeg tror det nå er jeg på vei til en slags balanse i livet mitt!". Og dette utrolig fascinert alle enda mer. I juni 2014 gikk skuespilleren til London for å presentere Michel Gondrys film "Foam Days", hvor skuespilleren spilte hovedrollen. Da hun ga et intervju til en av utgiverne, merket journalisten en ring på fingeren og spurte uansett om hun var engasjement. Til hvilken Audrey svarte: "Jeg vet ikke! Er dette nok? .. "

se også
  • To skjønnheter under ett tak: Stella Maxwell flyttet til Kristen Stewart
  • Søster Kardashians mann forlot koma
  • Hilary Duff og hennes tidligere mann arrangert en fest til ære for sin sønn Luke

Husk det for alle årene av karrieren til skuespillerinnenReliably kjent bare om forholdet mellom Audrey Tautou og Mathieu Shedid. Deres forhold varet fra 2006 til 2008. De konkluderte ikke med ekteskap, siden skuespilleren ikke tror på ekteskapsinstitusjon, som de fleste franske kvinner.

Audrey Tautou er fascinerende utseende

Audrey Tautou i livet

Stilig Audrey Tothou

Audrey Tautou som Coco Chanel

Audrey Tautou på settet av filmen Pena Days

Audrey Totu spilte topless

Audrey Tautou ved åpningen av den 65. Berlinale Filmfestival

Audrey Tautou og Tom Hanks

Audrey Tautou og Mathieu Shedid