Biografi Anne Hathaway

Anne Hathaway's biografi er ikke komplisertSlår eller høyt skandaler. Denne jenta er mer sannsynlig å tiltrekke seg hennes talentfulle skuespill og uvanlige utseende, ikke for ingenting som hun sammenlignes med slike skuespillere som Julia Roberts, Audrey Hepburn og Judy Garland.

Anne Hathaway i barndommen og hennes skuespillerkarriere

Jenta ble født 12 november 1982 i New York på Brooklyn-området. Foreldre Enn Heteuey har vært forbundet med skuespilleren miljø, hennes mor var en skuespiller og hennes far - en advokat.

Ann Hathaways debut på skjermen fant sted i 1999I serien "Vær deg selv." Etter det spilte hun i et par år ulike filmer i studio "Disney". Den første delen av "The Princess Diaries" og Ann brakte den første store suksess av kastet, så vel som den første popularitet blant seere. I 2004 kom fortsettelsen av "The Princess Diaries:. Kongelige forviklinger" Nesten alle aktører Enn Heteuey verk var vellykket, og godt evaluert av kritikere. Hun spilte i filmer som "Dzheyn Ostin", "Brokeback Mountain", "Rachel Getting Married", "The Devil Wears Prada" og briljante utført rollen som cat-kvinne i filmen "The Dark Knight Rises".

Men den største suksessen til henne tok en rolle i den musikalske"Les Miserables" på romanen med samme navn av Victor Hugo. Anne spilte den delen av Fantina i den og fikk for henne Golden Globe, Oscar for beste støttende skuespillerinne, BFTA-prisen og Screen Actors Guild of USA.

Anne Hathaway personlige liv

Anne Hathaway i ca 5 år har vært i et forhold medItaliensk forretningsmann Rafaello Follieri. Imidlertid ble han arrestert for bedrageri og tyveri. Anne var også involvert i denne skandalen, men i saken gikk det bare som et vitne, og kunngjøringen ble ikke presentert for henne.

se også
  • Emily Ratazhkovski med smell mot Odri Hepbern
  • Dzhuliyu Roberts fanget uten bukser
  • Dzhuliya Roberts har gitt råd om å heve tvillinger par Clooney på Ellen DeGeneres Show

Etter det begynte Ann en affære med designerensmykker adam shulman. I 2012 ble paret gift. Anne Hathaways privatliv overskrides av mangel på et par barn. Nylig var det rapporter om at skuespilleren var desperat for å bli gravid naturlig, og hun og mannen hennes ser allerede etter alternativer for adopsjon av et barn.

Anne Hathaway ble født 12. november 1982

Anne Hathaway sammenlignes ofte med Audrey Hepburn

Ann Hathaway i en av hennes debutfilmer Hvordan bli en prinsesse

Ann Hathaway har mange filmutmerkelser

Fantiniens rolle i filmen Les Miserables brakte skuespilleren Oscar

Anne Hathaway som en kvinnekatt

Skuespillerinne Anne Hathaway

Anne Hathaway med sin mann

Anne Hathaway