David og Victoria Beckham

Sammenslutningen av David og Victoria Beckham regnes som en av de sterkeste og lykkeligste blant stjernespar. Gjennom årene har de vist et ideelt forhold til andre.

Victoria og David Beckham - en kjærlighetshistorie

Roman Adams og David Beckhams roman begynte i1997. På den tiden var begge ektefeller allerede populære - Victoria sang vellykket i gruppen Spice Girls, David spilte for fotballaget "Manchester United". Møtet deres skjedde i en fotballkamp. Victoria spurte ikke David for autografer, som overrasket ham mye, men skrev telefonnummeret på en billett, som forresten han fortsatt holder. Han, til tross for det faktum at han drømte om å bli kjent med solisten til et populært band, kunne bare introdusere seg. Kjærlighet brøt ut ved første blikk og relasjoner utviklet raskt.

Et år etter bekjennelsen annonserte stjernene deres forlovelse og ble snart gift.

Kjærlighetshistorien fortsetter til denne dagen - i 2015 vil paret feire 16 års jubileum av bryllupet.

Bryllup og barn av Victoria Beckham og David Beckham

Det høytidelige bryllupet skjedde i juli1999. David og Viktorii Bekhem bryllupet ble avholdt med den kongelige skala i en av Dublins slott. Foreløpig David og Viktoriya Bekhem har 4 barn:

  • På ekteskapstidspunktet hadde de allerede en sønn, Brooklyn;
  • På 3 år var det også et andre barn - Romeo James;
  • Son Cruz ble født etter krisen som familien opplevde i 2003 - misforståelsen av paret skyldtes skandaløse rykter om svik av David med assistent Rebecca Luz;
  • I 2011 fødte Beckham datteren til Harper Seven, en sjarmerende liten jente, likesom hennes mor.

Hvor mange barn fra David og Victoria Beckham vil ha, de selv kan ikke si. Stjernene sier det mens de ikke er imot den femte babyen.

Photoshoots of Victoria og David Beckham er oftevises på sidene av motemagasiner - paret ser veldig harmonisk ut, elsker å kle seg i samme stil og poserer foran kameraene. Ofte kan du se Victoria og David Beckham med barn i moteshow - den populære moren forlot ikke vokal karriere, men ble også en designer.

se også
  • Dagens fødselsBeckHams Harper Beckham
  • Hvorfor Beckhams kysse sine barn ... på leppene?
  • David og Viktoriya Bekhem feiret 18 års bryllupsdag

Paret for familielivet har skjedd mange gangergrusomheter, misforståelser, men de prøver å raskt sette opp, ikke puste elefanten ut av flyet og ta vare på deres forhold. En av avstemningene, for eksempel, endte med en re-wedding, twin tatoveringer med datoen for bryllupet og påskriften: "All over again."

David og Victoria Beckham1

David og Victoria Beckham2

David og Victoria Beckham3

David og Victoria Beckham4

David og Victoria Beckham5

David og Victoria Beckham

David og Victoria Beckham7

David og Victoria Beckham

David og Victoria Beckham