Rihanna gratulerer dronning Elizabeth II på bursdagen hennes

I går i går, dronning Elizabeth II av Storbritanniable 91 år gammel. Monarken mottok mange gratulasjoner, ikke bare fra hennes slektninger og venner, men også fra hennes fans. Blant dem var Barbados utøver Rihanna, men mange fans av hennes gratulasjoner forsto ikke.

Rihanna

Rihanna

Bilder fra Instagram Rihanna

Bilder fra Instagram Rihanna

En collage av bilder gjorde fans sint

Morgenen 21. april, fans av Rihanna og Elizabeth IIbegynte med et svært uvanlig yrke. På siden av sangeren i Instagram ble det publisert en kollasje med fotografier der bildene av Rihanna var hodet til dronningen av Storbritannia. Som sangeren forklarte, så gratulerer hun monarken på bursdagen sin. En slik uvanlig gest var ikke lik av fans, og som Elizabeth og Rihanna selv, og de pelted utøveren med truende innlegg.

Rihanna i rød pels

Rihanna i rød pels

Dronning av Storbritannia i en rød pelsjakke

Dronning av Storbritannia i en rød pelsjakke

Her er en plan for meldingen kunne bli funnet på Internett:

"Hvordan kunne du til og med tenke på en slik ting? Rihanna forstår ikke at dette er fornærmende og respektløst for dronningen? Elizabeth II personliggjorde alltid raffinement, raffinement og intelligens, og lignende collager sier motsatt. Å gjøre dette kan bare være en dum person som ikke forstår hva Elizabeth II gikk gjennom i livet hennes. Rihanna, selv om du ikke vet alt, så lær å respektere minst hennes alder. Det passer deg i bestemødre. Skammer du deg ikke? "

Bilde fra Instagram Rihanna - bilde 3

Bilde fra Instagram Rihanna - bilde 3

Dronningen ble til Rihanna

Dronningen ble til Rihanna

se også
  • På hetten til dronning Elizabeth II, den skotske ponien ... inngikk på!
  • Liam Payne møtt med Korolevoy Elizavetoy II og prins Harry på seremonien av dronning "s Young Leaders
  • Keyt Middlton snakket om hans forhold til dronning Elizabeth II og hennes hjelp i begynnelsen av familielivet

Den kongelige familien er fortsatt stille

Etter at skandalen begynte, mange umiddelbarthusket at Rihanna opprettholder vennlige forbindelser med prins Harry. Senest besøkte utøveren og barnebarnet til Elizabeth II arrangementet dedikert til Barbados 50-årsjubileum. Der kjendiser donerte ikke bare blod til hiv, men snakket også lenge i en avslappet atmosfære. Deretter omfavnet Harry og Rihanna og gjorde noen felles skudd. Fra prinsen mens ingen offisielle kommentarer på collagen er blitt rapportert.

Prins Harry og Rihanna

Prins Harry og Rihanna

Prins Harry og Rihanna ved feiringen av Barbados 50-årsjubileum

Til tross for alt dette bryr Rihanna seg ikke i det hele tattEn slik plan er en gratulasjon, fordi hun ikke skal fjerne collagen fra det sosiale nettverket. Sangeren sa på forespørsel fra Internett-brukere å fjerne publikasjoner. Etter dette i nettverket begynte å fremstå en ryktighet som på denne måten håper Rihanna vil tiltrekke seg oppmerksomhet til sin person.

Bilde fra Instagram Rihanna - bilde 4

Bilde fra Instagram Rihanna - bilde 4

Fans likte ikke denne collagen