Livet til Kim Kardashian etter røveriet: konstant tårer og tap av hundretusener av dollar

Etter en uke siden sekulær løveinne KimKardashian ble ranet på et hotell i Paris, hun er under gransking av pressen. Straks etter hendelsen fløy stjernen til New York, og dets representanter rapporterte at Kim ikke ville vises på sosiale nettverk og offentlige arrangementer i en uke. I dag var det en annen, mindre positiv informasjon om Kardashians planer.

Kim gråter alltid

Etter å ha kommet tilbake til USA låste kvinnen seg i huset,omgitt av et stort antall vakter. Hun nekter å se noen andre enn hennes barn, ektefelle og nære slektninger. I går i avisen var det et intervju av en insider som er kjent med Kim. Han snakket om hvordan den 35 år gamle kjendisen føles nå:

"Kim gråter alltid. Hun prøver selvfølgelig ikke å gjøre dette med barn, men hun er veldig vanskelig å inneholde seg selv. I tillegg begynte hun å utvikle paranoia. Hun tenker alltid at noe som dette vil skje med henne igjen. Hun gjenoppretter alltid røveriet i Paris og hevder at det kunne ha endt mye verre. Først nå innså hun at hun var veldig heldig. I tillegg er Kim veldig redd for sine barn. Hun snakker nesten ikke med dem. Om å vises på Internett eller omgitt av mennesker, nå kan det ikke være et spørsmål. Jeg tror at Kim vil trenge minst en måned til å gjenopprette. "
se også
  • Kim Kardashian har forvirret publikum med sin uvanlige avslørende antrekk
  • Kim Kardashian ikke spare seg i trening etter utseendet på "sannferdig" bilder i media
  • Kim Kardashian kjøpt en klokke Zhaklin Kennedi

Hver dag mister Kardashian tusenvis av dollar

Mens beundrere av den sekulære løveinne empati med henne,finansielle rådgivere forpliktet seg til å beregne skaden til Kim fordi hun sluttet å vises for publikum. Så Samuel Red sier at bare på publikasjoner i sosiale nettverk, Kardashian tjener rundt 1 million dollar i måneden. Her er hva andre Samuel sa om Kim:

"For hennes virksomhet er fravær det verste,det kan være. Jo lengre det ikke går ut, jo lengre det ikke vises på Internett, desto mer penger mister det. Men fortvil ikke, fordi jeg er 100% sikker på at det første utseendet vil føre til en enestående røre. Og enda mer, da jeg vet hvordan Kardashian-familien vet hvordan å presentere nyheter, tror jeg at Kim raskt vil gjenopprette sine økonomiske tap. Det viktigste er at hennes fravær ikke varer for lenge, når utgangen hennes ikke lenger vil være relevant og ikke vil være av interesse for publikum. "

Kim Kardashian ble ranet i Paris

Kim Kardashian gråter hele tiden

Kim låst seg hjemme med barn og nektet å kommunisere