Rihanna prøvde på bildet av Marie Antoinette

Nylig Rihanna, som dro tilWorld Tour, ikke glede sine fans med nye bilder. Patientens fans ble belønnet! Den andre dagen lyset så prosjektet glatt CR Fashion Book, hovedpersonen som var en søt barbadisk skjønnhet.

Moderne Marie Antoinette

Mange anser Rihanna dronningen av ikke bare verdenmusikk og mote. Nå, med lett hånd av den kontroversielle Terry Richardson, sangeren prøvde på bildet av kona til Louis XVI Marie Antoinette, pryder seg nye CR Fashion Book Magazine.

Skrikende seksualitet

I bildene som allerede dukket opp på Internett, Riposerer i korsetter, erotiske mini-kjoler med intrikate hår på hodet. Rammene var lyse og provoserende, for eksempel, en av utøveren bilde viser nakne bryst.

Snakk om ideen om et fotografering, sa kreativ direktør for publikasjonen Karin Roitfeld:

"På sidene til den nyeste glans ønsket jeg å kombinere det motsatte, ikke-samspill følelser -. Følelser av tiltrekning og avvisning, glamorøse glans og skjønnhet, bak som skjuler skumle hemmeligheter av palasset"
se også
  • Rihanna har presentert en ny samling av sko
  • Burden of stjerner: Rihanna forfølger obsessive fan
  • Alle snakker om form av Rihanna: gjenvinnes eller posisjon?

Bilder av Rihanna forårsaket oppvarmede debatter i nettverket. Noen brukere mener at sangeren briljant taklet oppgaven, mens andre føler innsendt bilde vulgær, ostroumnichaya at rammen virkelig savner giljotinen. Og hva synes du?

Rihanna på sidene i det nye utgaven av CR Fashion Book

Rihanna ble en dristig moderne Marie-Antoinette

Forfatteren av skytingen var Terry Richardson

Bilder viste seg frank

Rihanna er dronningen av scenen og mote!

Ree og hennes konge - rapper Drake