Pose Spice kommer tilbake til Spice Girls

Husk at det var under dette pseudonymet at den berømte Victoria Beckham oppførte seg i ungdomspoppegruppen så mange som to tiår siden? Og nå overtar den kjærlige mannen skjønnhet Vicky for å riste gamle tider!

Så, i den vestlige pressen skriver de det populæremotedesigneren kan igjen gå inn i scenen som medlem av jentegruppen. Sant er jentene ikke det samme, og Victoria er ikke så spent på å gå på en kjedelig tur. Barn, etablert virksomhet, ektemann er et kjønsymbol. Forresten, det er hennes ektemann som forsøker å forklare for designeren av klær at igjen for å synge et par brennende sanger ville være ganske bra.

Hemmelige forhandlinger

Emma Bunton, en av Victoria Beckhams tidligere kolleger, fortalte følgende i hennes intervju:

"Vi snakket med David, og han fortalte meg at han ville prøve å komme opp med noe for å overtale Victoria til å komme tilbake til gruppen."
se også
  • Dagens fødselsBeckHams Harper Beckham
  • Hvorfor Beckhams kysse sine barn ... på leppene?
  • David og Viktoriya Bekhem feiret 18 års bryllupsdag

Neste år, "peppercorns" vil feire 21 år medDet øyeblikket grunnlaget for kollektivet er. Til ære for den kommende alderen vil Spice Girls skuespillere ønske å gjenforene. Alle unntatt Posh Spice og Mel C, er allerede enige med dette foretaket.

Viktoriya Bekhem

Victoria og David Beckham

David Beckham overtaler sin kone for å gå tilbake til Spice Girls