Beyonce og Jay Zee - det høyeste betalte showbransjen paret

Forbes fortsetter å oppsummere året,analysere inntektene til kjendiser og lage nye karakterer. Denne gangen ønsket avisens journalister å finne ut hvilken av stjernene som var par i duoen, som kunne tjene mest.

Familie kontrakt

Lederen av listen var Beyonce og Jay Zee. Deres totale inntekt for de siste tolv månedene er $ 107,5 millioner. Sangeren og musikeren praktisk talt i like store deler bidro til familiens budsjett. Beyoncé mottok 54 millioner profitt og rangert 34 i en egen rangering, mens Jay Z. gjorde 53,5 millioner og er på 36. plass. Men deres samlede inntekt tillot dem å være foran andre kjente elskere.

Det er bemerkelsesverdig at Beyonce mottok sine millionerTakket være utgivelsen av albumet Lemonade og konserter, men Jay tjente penger ikke på musikkområdet, men solgte champagne og konjakk av sitt eget merke.

se også
  • Jay Zee kommenterte forholdet til Beyoncé: "De ble ikke bygget på 100% sannhet"
  • Produsent Jay Zee rapporterte at hver sang fra sitt album "4:44" ble godkjent av Beyonce
  • Jay Zs nye album "4:44" sjokkerte fans med åpenbaringer fra stjernens personlige liv

Takk Taylor Swift!

Bli den første i Beyonce og Jay Z viste seg på grunn av separasjonen av Taylor Swift og Kelvin Harris. Tross alt er kun inntektene til sangeren for rapporteringsperioden lik 170 millioner dollar.

Ifølge Forbes, fikk Beyoncé og Jay Zi totalt 107,5 millioner dollar

Sangeren bidro med 54 millioner dollar til familiebudsjettet

Jay Z tjente 53,5 millioner