Travis Fimmel og hans kone

Den australske skuespilleren utvikler seg nå aktivtHans egen karriere, deltar i flere vellykkede prosjekter. Imidlertid er fansen mer og mer interessert i Travis Fimmel og hans kone eller kjæreste. Og hvis livspartneren til skuespilleren ikke er tilgjengelig ennå, hvorfor.

Biografi av skuespiller Travis Fimmel

Travis Fimmel ble født 15. juli 1979 iAustralia. Foreldrene hans eide og eier til nå en meierigård, som ligger i en betydelig avstand fra de store byene i landet. I tillegg til Travis ble hans to eldre brødre også tatt opp i familien. Barndommen på gården var knyttet til et seriøst arbeid, som barna viet nesten all fritid. Til og med studerte på skolen, og dermed tilbake i bakgrunnen. Travis viste imidlertid stor suksess i fotball og kunne selvsagt komme inn i laget av den unge australske laget.

Det er håp for en vellykket idrettskarriereDet var årsaken til flyttingen til ungdommen hjem gården i Melbourne, men å spille fotball profesjonelt Travis Fimmel forhindret skaden. I samme periode møter han i byen David Zeltser, som senere blir leder av en ung mann. Han overbeviser de unge at han kan gjøre en vellykket modellering og skuespillerkarriere, men det bør gå til USA.

Det første vellykkede prosjektet av Travis Fimmel varen kontrakt med motemerket Calvin Klein, som inviterte en mann til å delta i en reklamekampanje. Men den første opptreden av den unge mannen var ikke så vellykket. Så, serien "Tarzan", der Travis spilte hovedrollen, ble mottatt av publikum veldig kaldt og snart lukket. En mer vellykket "Beast" med Patrick Swayze i tittelrollen vare ikke lenge på grunn av denne skuespillers sykdom. Travis, som spilte rollen som lagkamerat av hovedpersonen, ble igjen uten jobb.

Men den karismatiske australieren med en vakker figur og piercing grå øyne la merke til regissører og produsenter. Små roller Travis ble tilbudt ganske ofte.

Den virkelige triumfen av skuespilleren var deltakelse iTV-serie "Vikings". Travis spilte rollen som leder av viking-erobrerne Ragnar Lodbrock. Serien, den første sesongen ble utgitt i 2012, var svært vellykket og var veldig populær. Alvorlig debut i den store filmen til Travis Fimmel var rollen som Anduin Lothar i filmen "Warcraft", basert på det verdensberømte dataspillet. En annen viktig rolle som Travis jobbet i 2016 - Stanislav "Kat" Katchinsky i filmens tilpasning av romanen av E.M. Bemerkning "På vestsiden uten endring."

Personlig liv og familie av Travis Fimmel

Om skuespillernes personlige liv er ikke kjent for mye. Vi kan si at Travis Fimmel ikke er gift. Fri fra filmtid som en mann foretrekker å bruke i ensomhet, oftest går han til sin opprinnelige gård. Der kommuniserer Travis Fimmel med sin familie, brødre, som fortsatt hjelper foreldrene til å drive husstanden deres.

Hvis, i et intervju med Travis Fimmel, samtalenKommer til kjæresten sin, han pleier å vitser og sier at han ikke fant sin. I tillegg gir skuespilleren i noen av sine svar en ganske imponerende liste over kvaliteter som burde være i hans utvalgte. Ikke alle jenter kan møte slike alvorlige krav.

se også
  • Vekst og andre parametere av Travis Fimmel
  • Travis Fimmels personlige liv
  • Charlize Theron travle timeplan: opptak i reklame ved Dior og fotoseanse for GQ magazine

Slike forståelighet førte til rykterat Travis Fimmel er homofil eller blå, men denne versjonen er ennå ikke bekreftet, bortsett fra at mannens ekteskapsstatus forblir uendret og det er lite sannsynlig at han snart skal forlate bachelorene.

Travis Fimmel i sin ungdom

Travis Fimmel i reklame Calvin Klein

Travis Fimmel i serien Vikingene

Travis Fimmel i filmen Warcraft

Travis Fimmel

Travis Fimmel har to eldre brødre

Skuespilleren sier at han ennå ikke har møtt sin kjærlighet

skuespilleren er fortsatt singel

Det er rykter om at skuespilleren er homofil