Rihanna stod i reklame for pelsskala og strømper

En amerikansk sanger, og nå en designer, er det ikkehar tid til å overraske sine fans. Ikke så lenge siden presenterte Rihanna en samling klær "FENTY PUMA av Rihanna", og nå er det på tide med sko. Den kreative direktøren til PUMA, som er sangerinne, tok et uventet skritt. Hun løslatt en samling av pelsskifer "Fur Slide by FENTY", som hun selv presenterte.

Rihanna i reklame fra PUMA

Om det faktum at du må designe plysj,sangeren tenkte lenge. For seks måneder siden på sin side i Instagram så sangeren i forskjellige bilder, men på føttene hadde hun myke tøfler. Og nå endelig ble drømmen hennes til virkelighet!

Representert hennes skaperverk, som det allerede er kjent,Rihanna personlig. I bildene som allerede har truffet på Internett, kan du se at sangeren er skutt i reklame i forskjellige bilder. Tilsynelatende, ifølge ideen, anbefaler Rianna skiffer med forskjellige klær. Tøfler kom i tre farger: svart, hvit og rosa.

En representant for PUMA-handelsmerket,hvordan annonseringen så lyset, fortalt om det nye produktet: "Konstant reise ble bedt om å skape en nyhet av vår designer, og umuligheten, noen ganger, å kombinere fasjonable og komfortable sko samtidig. Vi foreslår imidlertid å prøve våre skifer. De er designet for både menn og jenter og, avhengig av modellen, suppleres med forskjellig innredning. Rihanna bærer skiferene fra hennes samling, anbefaler overalt: ved bassenget, i butikken, for en tur og selvfølgelig hjemme. "

se også
  • Rihanna har presentert en ny samling av sko
  • Burden of stjerner: Rihanna forfølger obsessive fan
  • Alle snakker om form av Rihanna: gjenvinnes eller posisjon?

Rihanna i reklame fra Stance

Imidlertid slutter overraskelsene fra sångeren ikke der. Rihanna presenterte sin samling av sokker og strømper, utviklet i forbindelse med det kjente undertøymerket Stance. Dømmer etter bildene fra bildesesjonen, viste produktene seg veldig krydret og lekfullt. I et lite intervju kommenterte Rihanna på denne samlingen: "Strømper og sokker reflekterer min indre verden. I dem er det noe jomfru og hooligan. Det finnes modeller med delikate buer på hele lengden på bena, salte og søte blonder mønster, men det er en sportsmodell, hvor du vil se forskjellige strimler, tegninger i ånden av tegneserier og mye mer. "

Bildesesjonen slått alle sammen med en kombinasjon av seksualitet og uskyld på samme tid. Foto-økten ble deltatt av 4 modeller, hvorav en var Rihanna.

Sangeren har lenge tenkt på skapelsen av skifer

Skifer er flotte for å gå

Skiferene vil være hvite

Rihanna introduserte sin samling av pelsskifer

Skifer vil bli presentert i flere farger

Rihanna har utviklet en samling strømper i forbindelse med varemerket Stance

Rihanna stod i en reklamestrømpe

Rihanna annonserer ikke bare strømper, men sokker

Innsamling fra Rihanna og Stance