Beyonce og Jay Z blir skilt

En av de kraftigste parene i verden, Beyonce ogJay Zee, dette er det andre året aktivt utsatt for ryktene om skilsmisse. Stjernefamilien ble ansett som en av de vakreste og mest lykkelige. Offisielt Beyonce og Jay Zi konsoliderte deres forhold i 2011. Bokstavelig talt siden bryllupet, har de vist seg som et par "uten synd". Deres lidenskapelige og lidenskapelige kjærlighet kunne ses på scenen i en felles tur, i personlige blogger, i pressen. Et år etter bryllupet hadde kjendiser en datter, Blue Ivy. Utseendet til babyen var bare en bekreftelse på påliteligheten og sammenholden til de stjernene duene.

Likevel, midt i 2014 i mediaLekkert rykter om at Jay Z endrer Beyoncé. Ifølge journalister var hans valg amerikansk sanger Rihanna, som også er en administrator for ham i virksomhet. I det øyeblikket løste rapperens kone den aktive refusjonen av disse sladderene ved å publisere et bilde i det sosiale nettverket der Jay Z var med Beyonce og Rihanna. Svært snart oppførte de unge sammen på en konsert, hvor de viste publikum sin lidenskapelige kjærlighet, lidenskap og tillit til hverandre.

Siste nytt - Beyonce og Dzhey Zi er skilt!

Til tross for høyt innmeldinger til hverandre i kjærlighetOg varme familiebilder, det ser ut til at forholdet mellom Beyoncé og Jay Z fører til en endelig skilsmisse. Som sangerens venner forteller, er Beyonce lei av å late og vise lykke. Alt dette er en maske og en løgn. Faktisk har Jay Zi lenge lurt på sin kone, som sångeren selv kjenner. Ifølge rykter lever paret ikke sammen, og selv på tur Beyonce er befolket i et eget rom.

se også
  • Jay Zee kommenterte forholdet til Beyoncé: "De ble ikke bygget på 100% sannhet"
  • Produsent Jay Zee rapporterte at hver sang fra sitt album "4:44" ble godkjent av Beyonce
  • Jay Zs nye album "4:44" sjokkerte fans med åpenbaringer fra stjernens personlige liv

Så lenge det er sant, vil tiden fortelle oss. I mellomtiden forblir det bare å observere hendelsen.

Beyonce og Jay Zi på en felles konsert for å nekte rykter om deres skilsmisse 2

Beyonce, Jay Zee og deres datter på MTV Music Awards 2014

Beyonce, Jay Zee, Rihanna - kjærlighetstriangel