Rihanna

En av debutantene Fashion Week i New York er blittRihanna, som skapte en samling klær for merkevaren Puma. Vis barbadisk sanger gjorde mye støy, og delte de fasjonable kritikerne inn i to leirer. En av dem roser kunstnerens design talent, og den andre kaller sitt barn en dårlig smak.

Familie støtte

I tillegg til moteeksperter: Vogue redaktør Anna Wintour, toppmodell Naomi Campbell, mote designer Jeremy Scott, fotograf Annie Leibovitz, showet Ryan kom mor og bror, som var ekstremt viktig for henne. Det er verdt å merke seg at showet av designer sanger ble åpnet av Gigi og Bella Hadid.

Venter og virkelighet

For Rihanna, den mest fasjonable herlighetenRepresentanter for show business, som føles trender og er en generator av interessante ideer. Det var derfor alle ser fram til hva den nye kreative artisten for Puma-merket ville komme opp med.

Hun oppdaget ikke hjulet og tilbødkunder merker variasjonen på temaet på antrekkene hun har på seg. Som designeren oppgav, ønsket hun å få uventede og uforutsigbare notater i høst vinter 2016/17 samlingen.

se også
  • Rihanna har presentert en ny samling av sko
  • Burden of stjerner: Rihanna forfølger obsessive fan
  • Alle snakker om form av Rihanna: gjenvinnes eller posisjon?

Street Fashion

Som sagt til pressen av Rihanna, på podiet, kan duSe klærne, som hun ble inspirert av den japanske gatekulturen. Hun prøvde å koble den sammen med elementene i sportsstilen som er karakteristisk for Puma.

Sangerens samling domineres av grå, svart,hvite farger. Det er i dette fargespekteret at kjole-skjorter og kjoler med snøring, sportsdrakter, bombefly, shorts, ligner familiebukser, regnfrakker, korsetter kledd over t-skjorter, presenteres.

Hva synes du om Rihanna design?

Rihanna presenterte en samling for merkevaren Puma på Fashion Week i New York

Mor og yngre bror kom for å støtte sangerinne

Rihanna og supermodell Naomi Campbell

Designer Jeremy Scott med en kollega i butikken

Gigi og Bella Hadid tok på podiet i Rihanna's antrekk

gjennomsiktig regnfrakk

Strikket kjole med dristig snøring

Korsett kledd i en T-skjorte

Track suit