Arvinger skuespiller Odri Hepbern viste sjeldne bilder av stjernene

Innenfor den unike fotoutstillingen "Audrey Hepburn: portretter av ikonet" viste sønnen til den bemerkelsesverdige britiske skuespillerinnen publikum sine sjeldne og ukjente bilder.

Oscar-vinneren vises på bildene i all utstråling av sin sjarm, femininitet og skjønnhet. For å se hva fru Hepburn var nå mulig på Internett.

se også
  • Emily Ratazhkovski med smell mot Odri Hepbern
  • Anne Hathaway Biografi
  • Audrey Hepburn i gammel alder

Et ekte stilikon

Audrey Hepburn ble anerkjent som en modell avlivet. Hun var museet til den berømte franske couturier Hubert Zivanshi. Utsøkt og samtidig overraskende i sin enkelhet, prøver bildet av Audrey å kopiere mange kjendiser i vår tid. Men det er nødvendig å gjenkjenne, det er ikke så enkelt, etter at alle stjernene i "Roman vacations" og "Breakfast at Tiffany" er rett og slett unik!

Naturligvis fremveksten av nye, hittil ikkepublisert foto skuespillerinne, forårsaket en seriøs røre i pressen og blant fans av hennes talent. Sønner av skuespilleren, modellen og filantropen, Luca Dotti og Sean Hepburn Ferrer, viste gjerne hennes bilder. Hovedmålet med dette prosjektet er å demonstrere for publikum hva Audrey var i virkeligheten.

Hun var en fantastisk kvinne - elegant, stilig, beskjeden, talentfull.

Strålende Audrey Hepburn hadde en veldig vanskelig skjebne

Erkjent stilikon, musikken til Hubert Zhevanshi selv

Den første store rollen i filmen brakte henne en Oscar

Skuespillerinne Audrey Hepburn Multiplayer

De siste årene av sitt liv dedikert hun veldedighet