Rihanna er gult kjole

Den populære amerikanske sanger RihannaElsker å sjokkere publikum Og ikke bare deres oppførsel på scenen, men også bilder i klær. Vi har allerede sett mange ganger i singer madly frank kjoler, gjennomsiktige kjoler, med glamorøse hår og makeup, som diskuterer Internett og glossy magasiner i flere måneder. En annen høyt utgang Rihanna på den røde løperen arrangementet ble Met Gala, som også kalles "Oscar" i moteverdenen.

En kjole som ikke kan glemmes

Denne hendelsen ble holdt på natten 4. til 5. mai iNew York Metropolitan Museum of Art. For å komme på et høyt sosialt parti med en masse kjendiser, var det nødvendig å kjøpe en billett verdt 25 000 dollar. Ved denne anledningen velger stjerner med et verdensomspennende navn nøye effektive kjoler og streber etter å overgå hverandre. I 2015 var Rihanna tydeligvis den lyseste, fordi hennes antrekk samlet seg rundt henne hele paparazzi, til tross for at oppmerksomheten også ble betalt til Kim Kardashian, Beyonce, Miley Cyrus og Jennifer Lopez.

Spesielle visninger ble tildelt den gule kjole RihannaMed et volumetrisk tog og pels trim. Noen bloggere og journalister har inntrykk av at ikke en spesialist jobbet for et slikt mesterverk og klart i flere år. Som det senere ble kjent fra leppene til sangeren, var antrekkene virkelig skapt i to år av den kinesiske designeren Guo Pei. Den gule kjole av Rihanna har et flermåne stort tog, trimmet med gul pels og brodert med gullmønstre.

se også
  • Kim Kardashian har forvirret publikum med sin uvanlige avslørende antrekk
  • Jay Zee kommenterte forholdet til Beyoncé: "De ble ikke bygget på 100% sannhet"
  • Liam Hemsworth og Mayli Sayrus tilbrakte helgen i kretsen av slektninger

Rihanna kjole som blåste opp nettverket, en langTiden var i sikte og hørsel. Faktum er at Internett-brukere begynte å lage mange morsomme memes, hvorav de mest populære ble likheten til plume med en omelett og en base for pizza.

Rihanna i en gul kjole nærbilde

Rihanna stiger opp trinnene med et rettet tog

Rihanna livvakter hjelper henne med å bære toget

Pelsjakke på dummien

Memes på Rihanna kjole

Meme på Rihanna kjole i form av baking

Meme på Rihanna's stekte potetkjole

Meme på Rihanna kjole i form av hekling

Meme på Rihanna kjole i form av pizza med tomater