Pop Jennifer Lopez

Amerikansk stjerne - sanger, danser, skuespillerinneOg en vellykket forretningskvinne, Jennifer Lopez, ble kjent ikke bare for hennes talenter, men også for hennes fremragende former. Det luksuriøse "femte punktet" har vært et samtalemne i mange år. Menn dyrker stjernen, og kvinner pleier å være som henne. Dessuten er Jennifer Lopez selv veldig stolt av sin bytte, som selv bestemte seg for å forsikre henne om en million dollar. Vel, hun fortjener virkelig oppmerksomhet!

Parametere Dzhennifer Lopes tall

En varm latinamerikansk, opprinnelig fra Bronx,Har misunnelsesverdige former. Og stjernen på alle mulige måter demonstrerer dette, kle seg i luksuriøse, passende toaletter, med dype kutt og décolleté. Jennifer Lopez er eieren av figurtypen - pære. Med veksten på 1,67 m, veier den ca. 55-56 kg. Men parametrene til stjernen 94-65-100 cm.

Jay Lo har oppnådd enorm suksess, ikke bare iMusikk og kino, men også sin popularitet i moteindustrien, og skaper merket J.Lo. Hun produserer i eget navn en samling klær og parfymer, som er i stor etterspørsel.

Buttocks Jennifer Lopez

På et fremragende "femte punkt" blir stjernene snakkes overalt. På 46 år bar skuespilleren henne lykkelig på scenen og flaunts gatene i korte kjoler. Og til tross for at sangeren i dag har en konkurrent Kim Kardashian, viser stjernen hver gang at den er den beste.

På høsten ble det arrangert en musikkfestival i Vegas,hvor sangeren var hovedgasten i programmet. På forestillingen demonstrerte Jennifer Lopez på scenen hennes stramte rumpa, kledd i en forførende hvit badedrakt. En slik gave ble mottatt av publikum med en varm og stormfull applaus. Og sangeren lovet snart å ta dem igjen, og annonserte nye konserter, som planlegges i 2016 i Las Vegas.

Til tross for alle godt ønskerne er det de somhevder at Jennifer Lopez gjorde plasten i baken. Mens sangeren sier at alle Latinos er kjent for appetittvekkende former, og hennes elastisk ass - det er ikke bare genetikk, men også et resultat av en lang og utmattende treningsøktene.

se også
  • Kim Kardashian ikke spare seg i trening etter utseendet på "sannferdig" bilder i media
  • Dzhennifer Lopes og Aleks Rodriges: nye detaljer fra livet til stjerner i nytt intervju
  • Dzhennifer Lopes gå på Hamptons med Aleksom Rodrigesom og barn

Til tross for at stjernen for noen år sidenfødte tvillinger, i dag hennes figur ser fortsatt ut som sexy og feminin. Og det kan ses på bildene, hvor stjernen og datteren hans kommer inn i bassenget. Det er verdt å merke seg at figuren av Jennifer Lopez i en badedrakt er veldig slank, en god press er synlig på magen, og beina hennes er beundringsverdig.

fotografering Jennifer Lopez

Jennifer Lopez i en hvit badedrakt

Jennifer Lopez i hvit kjole

Jennifer Lopez på scenen

Skjønnhet jennifer lopez

Jennifer Lopez elsker friske kjoler

naturskjønt bilde av Jennifer Lopez

Jennifer Lopez med datteren hennes i bassenget

kvelden bilde av Jennifer Lopez