Kate Middleton og Kim Kardashian

Kim Kardashian drømmer om å bli en nær venn av hertuginnen av Cambridge og sover og ser hvordan datteren hennes North vil leke med prins Keiths sønn George. Middleton selv unngår reality show-stjernen.

Obsession Kardashian

Kims entusiasme for den 33 år gamle hertuginnen er svært lik besettelse, fortalte innsideren. Hun drømmer om å komme inn i den lukkede kretsen av venner av den fremtidige dronningen av Storbritannia.

Selv om de bor på forskjellige kontinenter, er det ikke et hinder for en vedvarende 34-årig amerikansk kvinne, hun er klar til å stadig overvinne en stor avstand for et spøkelsesfullt vennskaps skyld med en aristokrat.

Kardashian forfølger hertuginnen assistenter, be dem om å overtale Kate til å organisere et møte mellom George og Nord. Så planlegger Kim å organisere et fotografering på lekeplassen i kongeslottet.

se også
  • Kim Kardashian ikke spare seg i trening etter utseendet på "sannferdig" bilder i media
  • Det ble kjent i turprogrammet for Keyt Middlton og prins William med barn i Tyskland og Polen
  • Keyt Middlton møtte Martina Navratilova og andre idrettsutøvere som en del av Wimbledon

Uapproachable Keith

Hertiginnen avviser metodisk ethvert initiativobsessiv verdslig løveinne, som er lei av umuligheten av personlig kommunikasjon med prins William. Stjernen må kommunisere med hennes "ideelle" gjennom sine assistenter.

Tidligere forsøkte Kim å møte Kate i London, og sendte henne noen ting fra hennes klærlinje som en gave, men gaveene ble umiddelbart returnert og ba om ikke å forstyrre monarkens person lenger.

Kim er besatt av Keith Middleton

Hertiginnen avviser vennskapet til den 34 år gamle Kim Kardashian

Kardashian med datteren Nord

Kate Middleton med Prince George

Kate Middleton med kjæresten sin og samtidig søster Pippa

Kate avviste klær som en gave fra Kim Kardashian