kim kardashian før og etter plast

I jakten på fullkommenhet er det ingenting galt,Det er bare hvorfor offentligheten er partisk mot plastikkirurgi, det er uklart. De dyktige hender til en plastikkirurg vil redusere nesen, forstørre brystet eller skinkene, i et ord, noe innfall for pengene dine.

Imidlertid må betalingen for slikt arbeid væreverdig, for i tillegg til en imponerende avgift vil "skulptør" ikke motta noe mer. Ingen berømmelse eller ovasjon - alt skal forbli en hemmelighet, og i et øyeblikk vil den forvandlede kjendisen fortelle fans om naturlig skjønnhet eller et mirakuløst kosthold. Det er synd, men plastikkirurger har sannsynligvis lenge funnet seg andre bekvemmeligheter.

Hvorfor alle disse refleksjonene. Akkurat i dag hadde vi sluttet seg til listen av fans av Kim Kardashian, som ikke slutte å krangle om hvorvidt du skal gjøre sin favoritt plast, og hva intervensjoner, ifølge eksperter, er det tydd. Men om alt i orden, og begynn med det mest pikante og spennende emnet - det "femte punktet" til en verdslig løveinne.

Kim Kardashian før og etter plasten på baken

Uansett hvor mye skjønnhet Kim prøvde å overbevisefans i sin naturlige skjønnhet og former gitt av naturen, lyktes det ikke. Selv røntgenbilder forsikret ikke offentligheten om at en slik "appetiserende ekt" er postnatal endring eller arvelighet.

Ingenting mindre enn plast, slik skinker i bakgrunnenen slank midje og hofter - eksperter er enstemmig av den oppfatning at kirurgen Kim Kardashian fortsatt appellerte. Og skeptikerne er helt sikre på at dette er en annen PR-bevegelse, for å tiltrekke alles oppmerksomhet til deres person. Kim innrømmer at operasjonen fant sted å være - og verken mysterier eller opprørende, og alle er interessert i å fange stjernen i bedrag og avsløre hennes forferdelig hemmelighet.

Men nå, ikke om dette, la oss gå tilbake til Kim-popenKardashian. Meninger om den skarpe økningen i rumpens størrelse divergerer. Noen mener at det ikke har vært uten implantater, andre er overbevist om den mirakuløse kraften av fettsuging. Men uansett, om Kim Kardashian gjorde plastens mykhet, eller ikke - selv visuelle bilder "før og etter" kan ikke bli tatt for sannhet i siste instans.

Kim Kardashian - plastflate

Ikke mindre spennende tema er det sekulære ansiktetlionessene. I motsetning til figuren, som for øvrig ikke akkurat samsvarer med modellparametrene, var jentens ansikt opprinnelig nær det ideelle. Ikke så lenge siden hadde Kims utseende karakteristiske nasjonale funksjoner. Det vi ser nå: en ideell flat nese, glatt skissert symmetrisk linje med øyenbryn, mangler fra pannen, fluffete, bared cheekbones. Spesialister innen plastikkirurgi erklærer åpenbart at skalpelen likevel rørte den søte kjendispersonen. Dømmer etter det siste bildet, det var definitivt rhinoplastikk, det var mulig å introdusere fyllstoffer og implantater i haken. Som et resultat av inngripen ble Kims ansikt mer åpent og elegant, den ovale strukket ut, og huden jevn og stram.

Samtidig er det verdt å hylle, Kim nekter ikke,det gjorde eller gjorde injeksjoner botoksa. Videre forteller jenta ærlig om showet i hennes show. I tillegg bestemte Kim seg for å annonsere en ny anti-aldringsprosedyre, kalt plasmolifting. Denne teknikken tar sikte på å eliminere rynker ved hjelp av injeksjoner av blodplasma.

se også
  • Kim Kardashian har forvirret publikum med sin uvanlige avslørende antrekk
  • Kim Kardashian ikke spare seg i trening etter utseendet på "sannferdig" bilder i media
  • Kim Kardashian kjøpt en klokke Zhaklin Kennedi

Men det som virkelig skylder hennes skjønnhetupåklagelig utseende, til denne dagen er fortsatt et mysterium. Det er heller ikke kjent hvordan Kim Kardashian ville se uten plast, hvis det selvsagt hadde et sted å være.

ansikt Kim Kardashian før og etter plast

Buttocks Kim Kardashian etter plast

figur Kim Kardashian før og etter plast