popa kim kardashian

Selv etter fødselen av et barn, den sekulære løveinneen KimKardashian kan ikke skjule noe fra nysgjerrige fans og vedvarende paparazzi, til hvis oppmerksomhet hun allerede er vant til. Som før, under synet av fjernsynskameraer, er ikke bare stjernenaktiviteten til en verdslig løveinne, men for det meste hennes figur. Spesielt er oppmerksomheten til publikum tiltrukket av presten Kim Kardashian, som noen anser ekstremt attraktive, mens andre - unaturlig.

Er en ekte prest fra Kim Kardashian?

Noen ganger ser det ut til at dette problemet har betydning for publikumMest av alt. Hvorvidt presten ved Kim Kardashian - kjendisbekjempelsen, som til plastikkirurger ikke tok til. Og hennes appetittvekkende former, som oppmuntrer fantasien til en sterk halvdel av samfunnet, er ingenting annet enn en gave av naturen og naturlige endringer etter fødselen. For å bevise at denne stjernen ble utsatt under røntgenbildet på live reality showet "Holde opp med Kardashians", men hun klarte ikke å overbevise offentligheten.

En kraftig økning i balder Kim Kardashian gir ikkeResten for fansen og journalister, som nå og da prøver å fange stjernen i en bedrag. På internett og pressen er det stadig bilder som tydelig viser endringene i formen og størrelsen på kjennene til Kim Kardashian før og etter plast. En slående forandring i et femte punkt av en kjendis er spesielt preget av bakgrunnen av en slank midje og hofter. Eksperter mener at endringene som har skjedd, er et resultat av det fruktbare arbeidet med kirurger, eller heller implantasjonen av XXL-implantater.

Det er imidlertid en annen versjon, ifølgeSom øker skytten Kim Kardashian på grunn av brasiliansk fettsuging. Under denne prosedyren pumpes fett fra magen, lårene og andre deler av kroppen til baken.

Men til tross for alle argumenter og bilderSkinker Kim Kardashian "før og etter plast", fortsetter den berømte festpiken å forsikre publikum om at hun har en ekte. Det skal bemerkes at slike dramatiske endringer i utseende ikke appellerte til alle fans av kjendis. Ikke gå glipp av din sjanse til å forlate unflattering vurderinger og detractors.

se også
  • Kim Kardashian ikke spare seg i trening etter utseendet på "sannferdig" bilder i media
  • Kim Kardashian kjøpt en klokke Zhaklin Kennedi
  • Bilder av herskapshuset Kayli Dzhenner har blitt kjent for offentligheten

Nå er den "enorme" rumpa Kim sammenlignet medfersken, boller og noen håndverkere og demonstrerer deres mesterverk laget i photoshop, utsetter jenta ikke i det gunstigste og noen ganger fornærmende lys.

Kim Kardashian i badedrakt

Kim Kardashian i armene til Kanye Wests kone

Kim Kardashian i alle vinkler

Kim Kardashian for magasinet Paper

pop Kim Kardashian etter plast

fotografering Kim Kardashian