Mann kim kardashian

Skandaler og tvister rundt personligheten til Kim Kardashian er ikkeOpphøre fra øyeblikket av utseendet i familieverdenen. Fra den første dagen, da skuespilleren begynte sin vellykkede karriere, blir media oppmerksomhet bokstavelig talt nektet henne. Imidlertid er publikum ikke bare interessert i et verdslig løveverdens stjerneliv. En av de mest interessante episodene fra biografen til Kim Kardashian var hennes ektemenn. I sannhet gjelder sladder og fordømmelser alle medlemmer av det motsatte kjønet Kim, som i det minste bodde kort med henne i et forhold. Men åpne uttalelser kan kun gjøres offisielt om de legitime forholdene til deltakerens sensasjonelle filming.

Damon Thomas - den første mannen til Kim Kardashian

Ikke kjent, forlot Kim KardashianÅ gifte seg med den populære produsenten Damon Thomas. Ekteskapet deres varet i 4 år. Som det viste seg, var jenta nesten fra begynnelsen utsatt for vold i hjemmet. Mannen levde stadig sin moralske og fysiske lemlestelse. Men, merkelig nok, var skilsmissens initiator nettopp Thomas.

Mann kim kardashian1

Mann kim kardashian2

mann kim kardashian3

Ektemann 2 Chris Humphries og Kardashian

Det tok lang 7 år før Kim KardashianJeg var i stand til å bevege seg bort fra mitt forhold til min ex-ektemann. Selv i løpet av denne perioden av menn endret hun seg, som hansker. I slutten av 2010 begynte Kim å bli offentliggjort med en spiller av basketballlaget "New Jersey No" Chris Humphries. Våren 2011 konsoliderte paret deres forhold. Men som det viste seg, var denne alliansen for Kardashian bare en måte å tjene penger, så vel som nesten alle sine andre relasjoner. 72 dager etter ekteskapet ble paret arkivert for skilsmisse. Du kan ikke skjule det faktum at splittelsen av Kim og Chris-unionen var ubegrenset av hele Kardashian-familien, som i utgangspunktet behandlet mannens ektemann hardt.

Mann kim kardashian4

Mann kim kardashian5

Mann kim kardashian6

Den nåværende mannen Kim Kardashian - Kanye West

Den mest fruktbare og, det virker, lykkelig ekteskapFor Kim Kardashian ble hennes allianse med rapper Kanye West. De sier at deres forhold startet i 2011. Imidlertid ble ekteskapsceremoni i 2013, da Kim og West allerede hadde en liten datter. I dag er paret igjen i påvente av babyen.

se også
  • Kim Kardashian ikke spare seg i trening etter utseendet på "sannferdig" bilder i media
  • Kim Kardashian kjøpt en klokke Zhaklin Kennedi
  • Bilder av herskapshuset Kayli Dzhenner har blitt kjent for offentligheten

Så, det virker som om Kim Kardashian fortsatt fant sin lykke.

mann kim kardashian7

ektemann jeg kardashian8

mann kim kardashian9