Rianna på karneval i Barbados

Karneval holdes årlig på øyene BarbadosTil ære for høstens slutt. I år ble arrangementet hedret av tilstedeværelsen av den berømte amerikanske sanger Rihanna. Popdiva besøkte ikke bare karnevalet, men tok også en aktiv rolle i den. Forresten er den mørkhudede stjernen ikke første gang på ferie, selv om han nå bor i Amerika. Men sångeren vurderer sin direkte plikt til å besøke den støyende, glade begivenheten hjemme.

Rihanna danser i Barbados

På karnevalet kommer Rihanna alltid fullt utMed vennene sine. I år sangeren overrasket alle ved å ikke bare sin positiv stemning, men også antrekk, som dukket opp før det offentlige. På karnevalet i Barbados i 2015 var Rihanna i en mini bikini av steiner og krystaller. Ifølge kritikerne, dette året sangerens antrekket var den mest frittalende i sammenligning med sine bilder på festivalen i tidligere tider. Sannsynligvis ble mer spenning dannet rundt toppen av stjernens badedrakt. Tross alt dekket bodice knapt nok Rihanna's flotte bryst. Din flamboyant stil av sangeren har lagt massive hodeplagg med fjær og masse smykker rundt halsen, magen og lårene. Ferdig bilde lyse makeup, som jeg må si har blitt plukket opp i tråd med kjolen, som igjen pekte på stor sans for stil stjerner.

Rihanna i Barbados var ikke bare ærligkledd, men også oppført på noen måter oppløst og vulgært. Sangeren støttet hele tiden sitt munterte humør med alkohol, da hun snakket om popdivaens oppførsel, som ikke ble løslatt fra hennes hender. Men som kjendisen hevder, er karnevalet i Barbados en av de få dagene på året når hun har råd til å slappe av og hvile.

se også
  • Eric Schmidt og Peter Dinklage
  • Ivan Rein blå?
  • Emily Ratjakovski bortskjemt hennes fans med andre oppriktige bilder

Vel, kanskje det er, men samtalene rundt Rihanna-temaet på karnevalet vil fortsatt være veldig mye i lang tid. Men det ser ut til at sangeren ikke bryr seg.

Rianna på karnevalet i Barbados1

Rihanna på karneval i barbados2

rianna på karnevalet i barbados3

rianna på karnevalet i barbados4

rianna på karnevalet i barbados5

rianna på karnevalet i barbados6

rianna på karneval i barbados7

rianna på karnevalet i barbados8

rianna på karnevalet i barbados9