I et intervju med People magazine, beskriver Jennifer Lopez den smertefulle skilsmissen fra M

For omtrent et år siden, en 46 år gammel sanger og skuespillerinneJennifer Lopez fortalte i intervjuene at skilsmissen med mannen Marc Anthony var den eneste riktige avgjørelsen. Samtidig opptok hennes dokumentarfilm "Jennifer Lopez: Dance Again" på skjermene, der, i tillegg til hennes tur, viser stjernen alle funksjonene i et komplekst forhold til mannen hennes. Men nå innrømmet Jennifer at skilsmisseprosessen for henne var et virkelig helvete.

Intervju med People magazine

Tilsynelatende sårene fra skilsmissen fra sangeren saktebegynte å dra ut og Jennifer bestemte seg for å fortelle sine fans om alle de vanskelighetene hun opplevde under oppløsningen av ekteskapet. "Skilsmisse med Mark Anthony var for meg en stor og største skuffelse jeg noensinne har opplevd. På det tidspunktet da vi besluttet å arkivere dokumenter med retten, ble livet mitt forferdelig og ødeleggende. Jeg trodde at mannen min og jeg ville tilbringe resten av livet sammen, men det skjedde dessverre ikke. Det er veldig smertefullt å innse at personen han ønsket å leve opp til, var ikke den samme, sa Jennifer. I tillegg sa sangeren at hun gjorde en stor feil, som mange jenter gjør, prøver å redde ekteskapet - de glemmer seg selv. "Jeg legger alt mitt hjerte og hjerte inn i dette forholdet og som et resultat jeg glemte at jeg er en person," sa Lopez til slutt.

se også
  • Dzhennifer Lopes og Aleks Rodriges: nye detaljer fra livet til stjerner i nytt intervju
  • Dzhennifer Lopes gå på Hamptons med Aleksom Rodrigesom og barn
  • Franske ferie Dzhennifer Lopes og Aleksa Rodrigesa

Sangeren var gift i 6 år

Jennifer giftet seg med Marc Anthony sommeren 2004år. En vinter 2008 sangeren fødte tvillinger: datter Amy og sønn Max. I 2011 kunngjorde stjerne par skilsmisse initiert av Jennifer. Da sangeren fortalte pressen hans avgjørelse som følger :. "Vi må Anthony bare radikalt forskjellige syn på noen ting"

Når de var lykkelige

Paret ble født tvillinger

Mark Anthony og Jennifer Lopez på randen av skilsmisse