Jennifer Lopez i sin ungdom

Jennifer Lopez i begge ungdommer og nå er et eksempel på etterligning av mange kvinner. Intern energi hjelper henne til å leve, jobbe og se fantastisk ut.

Young Jennifer Lopez

Jennifer Lopez ble født i 1969 på en enkel måteen fattig familie. Det er verdt å gi Jennifers mor forfalt - selv om hun ikke jobbet, men tok opp sine døtre som unge damer, innpodet i dem gode manerer, en smakfølelse, utviklet talenter.

Jennifer Lopez fra barndommen drømte om å bli skuespillerinne,Men hun kunne ikke være i strid med foreldrene sine og gikk inn i et lovskole, som imidlertid droppet ut etter første semester i treningen. Hun leide en leilighet på Manhattan og begynte å jobbe som danser. I 1993 oppstod Jennifer i sin første film, men hun og noen etterfølgende viste seg å være en fiasko. Den unge skuespillerinnen fortvilet ikke, og den virkelige suksessen kom noen år etter at filmen "Selena" dukket opp på skjermen. Siden da er filmen til skuespilleren påfyllet med en misunnelsesverdig periodicitet.

Ungdoms hemmeligheter Jennifer Lopez

Det er utrolig hvordan Jennifer Lopez ser ung utNoen få år før hans femtiende bursdag. Misunnelige mennesker svinger til og med noen ganger, at skuespilleren sover i et trykkammer og drikker blodet av uskyldige myrdede jenter. Men selvfølgelig er det klart at Jennifer gjør mye arbeid for å glede andre, til tross for alder.

se også
  • Dzhennifer Lopes og Aleks Rodriges: nye detaljer fra livet til stjerner i nytt intervju
  • Dzhennifer Lopes gå på Hamptons med Aleksom Rodrigesom og barn
  • Franske ferie Dzhennifer Lopes og Aleksa Rodrigesa

Forresten, skuespilleren liker ikke å spre segPå temaet som det hjelper med å opprettholde ungdommelig hud og slank figur. Det er usannsynlig at en slik suksess kan tilskrives genetikk - som regel er Hispanics eldre ganske tidlig. En vakker silhuett er skuespillernes arbeid selv, som elsker å danse, er bra på sport. Ung og glødende hud er verdien av kosmetologer, som Jennifer regelmessig vender om, selv om det er kjent at stjernen selv elsker å ta vare på huden.

46 år gamle Jennifer Lopez ser bra ut

Jennifer Lopez jenta fra den fattige familien ble en stjerne

Jennifer Lopez har en stor filmografi og fortsetter å trekke seg tilbake

Jennifer Lopez på konserten

Star alltid foretrukket naturlig sminke

Jennifer Lopez og i dag ser lenge på å være ung

Ikke bare vakker, men også talentfull Jennifer Lopez

Fotosesjon av begynnelsen stjernen Jennifer Lopez

ung Jennifer Lopez