Kanye West vekst

Til hver fan av denne eller den kjendisenJeg vil i det minste litt nærmere min idol: å lære hemmelighetene i biografien, detaljene i personlivet, de minste detaljene, så nøye skjult av stjernene. Ser gjennom prisma på de blå skjermene, lurer folk ofte på hvilke parametere kunstnere og skuespillere har.

Blant disse selebretisene var en musikerKanye West. Han er en berømt amerikansk rapartist, som i rekordtid sluppet seks svært vellykkede album og mottok tjueen Grammy Awards. Han startet sin stjerneklare sti, komponerte sanger for andre utøvere, senere begynte å produsere, og til slutt kom det til en solokarriere, som som følge var fruktbart.

Vekst og vekt av Kanye West

Det skjer ofte i biografiske dataindikerer bevisst usanne opplysninger om parametrene til kjente personligheter. I de fleste tilfeller er veksten for høy, og vekten er undervurdert, noe som bringer figurene til avgudene nærmere idealen.

Til tross for at Kanye West harproporsjonale former, er det ikke umiddelbart mulig å finne ut hvilken vekst den har. I noen kilder er figuren 177 cm. Hvis du graver litt dypere, viser det seg at Kanyes vekst faktisk bare er 173 cm, med en vekt på 70 kg. Og vestlige fans hevder selv at han ikke engang når dette merket. Til støtte for disse ordene var fotografier av vest som ligger sammen med rapperen Jay-Z, hvis høyde er 187 cm. På disse bildene ser Kanye seg veldig lavere enn de deklarerte dataene.

Likevel er kunstneren knapt kompleks på detteom. I tillegg har kona Kim Kardashian en høyde på 159 cm og i et par ser de veldig harmonisk ut. Og for en musikalsk karriere, som allerede har blitt bevist av mange, spiller ingen rolle i det hele tatt.

Kanye West i et skjørt

Kanye West og Jay-Z hvis vekst er 187cm

Kanye West og Kim Kardashian hvis vekst er 159 cm

Kanye West og Amber Rose hvis vekst er 175 cm

Kanye West på scenen

Kanye vest for kort statur

Kanye West bygde en vellykket musikalsk karriere

Kanye West med sin kone og sønn

Kanye West med en statuette av MTV VMA