Vekst av jennifer lopez

Amerikansk superstar musikalsk Olympus,lidenskapelig og sexy danser, talentfull filmstjerne, produsent, motedesigner, vellykket forretningskvinne og slett uimotståelig vakker kvinne, en flott mor sjarmerende to barn - det handler om henne, om Dzhennifer Lopes. For all sin tunge last hun alltid ser feilfri, en solid og sunn, god og attraktiv figur.

Bli en person

Jennifer Lopez ble født i 1969 og vokste opp iBronx, i et av de fattige områdene i New York. Allerede en femårig jente jobbet hun hardt for seg selv og sin utvikling, hver dag etter skolen utrættelig engasjert i koreografi og sang i spesialiserte institusjoner. Senere ledet aktivt en sporty livsstil: tennis, softball og deltok regelmessig i treningsstudioet. Og snart begynte de daglige trangbelastningene å gi de ønskede resultatene. Parametre for hennes figur, selv en liten økning i Jennifer Lopez kjøpt en slank og veldig feminine dimensjoner, fordi ikke for ingenting at hun ble deretter gitt kallenavnet «La Guitarra», som oversatt fra spansk betyr gitar.

Jennifer Lopez i trening

Jennifer Lopez leder en aktiv livsstil

Jennifer Lopez på stranden

Anerkjennelse og suksess

Siden 1990 har en vanskelig og vedvarende sti begyntOppstigningen av Jennifer i show business. Og allerede i 1997 fant prisen sin helt, hennes seksualitet og naturlige skjønnhet kombinert med en upåklagelig meisletall ble anerkjent som publikums populære magasiner. Så ifølge bladet "People" fikk hun på listen over 50 vakreste mennesker på planeten. En liten tid gikk og her igjen offentlig anerkjennelse og suksess, i 2001, men allerede ifølge bladet "FHM" ble merket som den sexigste kvinnen. Og dette er bare en liten del av hennes grandiose suksess.

Makeup av Jennifer Lopez

Skjønnhet jennifer lopez

Luksuriøst bilde av Jennifer Lopez

Photoshoot Jennifer Lopez

Jennifer Lopez i en blå kjole

Jennifer Lopez ser bra ut

Skjønnhetshemmeligheter fra Jennifer Lopez

For tiden, for å opprettholde den ideelle formenI hennes fulle 46 år er hun fortsatt aktivt engasjert i sport hver dag - i fire timer fører en sunn livsstil og bruker en balansert åtte måltider om dagen. Hennes attraktive parametre 90-58-96 gikk til det titaniske arbeidet og i kombinasjon med hennes naturlige skjønnhet, vekt og høyde, ser Jennifer Lopez veldig sexy og harmonisk ut. Bruken av høyhælte sko i bildet gir en enorm effekt. I full vekst ser Jennifer Lopez ganske høy elegant skjønnhet ut.

se også
  • Dzhennifer Lopes og Aleks Rodriges: nye detaljer fra livet til stjerner i nytt intervju
  • Dzhennifer Lopes gå på Hamptons med Aleksom Rodrigesom og barn
  • Franske ferie Dzhennifer Lopes og Aleksa Rodrigesa

Ifølge offisielle data er hennes høyde 164 cm, og hennes vekt -55 kg. Hun har også grundig Dzhennifer Lopes liker å si at hennes høyde er 167 cm, hun har ikke tynne naturen, men det er ikke tykk, generelt - normal, og, selvfølgelig, som menn og kvinner søker å etterligne det.

figuren av jennifer lopez

Jennifer Lopez på ferie

Slank Jennifer Lopez

Jennifer Lopez i jeans

Jennifer Lopez i hverdagen

Skjønnhet jennifer lopez

Jennifer Lopez på den røde løperen

Kveldsbilde av Jennifer Lopez

Kjole av Jennifer Lopez