Figuren av Megan Fox

Eieren av en av de mest misunnelsesverdige talleneBlant moderne stjerner er Megan Fox. Jenta er slank og grasiøs. Fra henne snakker hun med femininitet og selvtillit. Det er derfor fra begynnelsen av sin karriere skuespilleren ble et eksempel på etterligning for mange. En annen grunn til slik popularitet av utseendet til Megan Fox, var at hun gjentatte ganger demonstrerte sin ideelle stramme figur uten photoshop. Til tross for at skuespillerinnen tilhører kategorien hemmelige og mystiske stjerner, oppstod Megan ofte på stranden i en badedrakt. Sammenligner bildet hennes i fritid med profesjonelle bilder i undertøyet, er du glad for mangel på forskjell. Gitt det faktum at Megan fødte to sønner med en liten aldersforskjell, og skuespillerinnen selv nærmer seg 30-årsmerket, er det virkelig tanker om mulig magi.

Parametrene til figuren av Megan Fox er ganske misunnelsesverdige,Fordi hennes høyde er 162 centimeter, og vekten er bare 52 kilo. Til tross for den lave veksten er skuespillernes kropp slank. Dens proporsjoner er 87-61-87. Selv om, ifølge Megan selv, i midjen når hun litt over 50 centimeter. Og dette alvorlig tviler på sannheten av kilder som gir data om parametrene til figuren av Megan Fox. Faktisk, for nylig for en ny rolle, var skuespilleren i stand til å stramme i en korsett til 46 centimeter.

Kroppstype Megan Fox

Figuren av Megan Fox kan sikkert defineres som en typepære. Dette indikeres av smale skuldre, en langstrakt midje, en shortish bunn og en avrundet lår av en skuespillerinne. Kanskje mange vil bli forvirret av denne uttalelsen. Tross alt er figuren av pæren også besatt av Jennifer Lopez, Kim Kardashian. Men Megan og ved siden av det står ikke med en så appetittvekkende kjendis.

se også
  • Megan Fox med sine sønner i jentenes kjoler å dra på shopping i et supermarked
  • Megan Fox lekent og forførende presenteres hennes samling av undertøy
  • Megan Fox har gledet fans av det neste bildet i strømper

Men vi må også ta hensyn til at Fox er veldig forsiktig og ærbødig mot kroppen sin. Hennes kosthold er svært balansert, og trening og trening er de beste vennene til skuespillerinnen.

Megan Fox på stranden

Megan Fox på Carnival i Brasil

Megan Fox på rødt teppe etter levering