Vekst av Megan Fox

Det er vanskelig å tro at vinneren,priser og høye avgifter, den vakre Megan Fox, finner i seg selv mange mangler. Det passer ikke til den naturlige størrelsen på bryst og lepper, i form av nesen, men disse parametrene kan justeres kirurgisk, som skuespillerinnen gjentatte ganger har gjort. På den annen side er det parametere som høyde og vekt, som er ekstremt vanskelig å påvirke, men Megan Fox gir ikke opp.

Arbeid på deg selv

Hva er veksten av Megan Fox? På reklameplakater og bilder i glamorøse magasiner ser skuespilleren stor ut - en godt preparert, tett kropp, hvis slimhet kan misunnes, lange ben, sjarmerende ansikt. Faktisk, Megan Fox i full vekst - en ekte Thumbelina, fordi veksten er bare 163 centimeter! Og dette er ikke formålet med journalister, men sannheten er, da denne skuespillerinne stemte denne figuren i ett av intervjuene. Fra tenårene vurderte Megan hennes vekst utilstrekkelig, men nå tenker hun annerledes. Til slutt kan du til enhver tid bli høyere med sko på høye hæler, som skuespillerinnen ofte ofte tilbringer. Det er verdt å merke seg at for noen år siden han hadde på seg hæler hele tiden, og med advent av barn bestemte seg for å bytte det med praktiske og komfortable sko på et flatt trekk.

Parametre til den populære populære skuespillerener nær modell. Stjernen til de sensasjonelle "Transformers" veier omtrent 52 kilo. Fødsel av to sønner påvirket ikke hennes figur. Etter fødselen returnerte skuespilleren nesten umiddelbart til settet. I dag er brystets volum 87 centimeter, men det er ingen hemmelighet at denne sonen allerede har vært under scalpel av en plastikkirurg. Midjen, hvis volum er 56 centimeter, understreker de ideelle hofter på 86 centimeter. For øvrig, for å filme i en av filmene, klarte stylistene som kledde Megan i en drakt å stramme korsetten, og smalte midjen opp til en fantastisk 46 centimeter! Megan er ikke tilbøyelig til fullhet, men hun regner ikke med denne gaven av naturen, og bruker flere timer om dagen i treningsstudioet. Favorittsport av skuespillerinnen er pilates og jogging.

se også
  • Megan Fox med sine sønner i jentenes kjoler å dra på shopping i et supermarked
  • Megan Fox lekent og forførende presenteres hennes samling av undertøy
  • Megan Fox har gledet fans av det neste bildet i strømper

Selvfølgelig må vi begrense oss selv i mat,men skuespilleren godtar ikke strenge mono-dietter og sultestreker. Riktig ernæring - dette er det som hjelper henne med å holde pilen av skalaer på det tidspunktet da skuespilleren ser fantastisk ut!

Skuespillerinne Megan Fox

Skjønnhet Megan Fox

Megan Fox i hvit kjole

Megan Fox i en badedrakt

Figur Megan Fox

Megan Fox på stranden

Megan Fox elsker korte skjørt

Svart Megan Fox kjole

Megan Fox i dagliglivet