Beyonce figur

Overflødig par kilo, cellulitt eller fraværMake-up av kjendiser er gjort offentlig av paparazzi, som ikke dør. Derfor må media-representanter ta seg av seg selv for å se attraktive, vakre og sexy.

En av de lyseste representanter for det ideelleParametrene er sangerinne Beyoncé. Jenta av naturen er veldig vakker og sexy. Men for å holde seg i form og ikke bli en liten fitte, sitter hun regelmessig på dietter, går inn for sport, danser, fører en sunn livsstil og spiser ikke etter seks om kvelden. Takket være dette, ser popdivaen på 33, og har ett barn, seg perfekt ut og regnes som kanon av kvinnelig skjønnhet og stil.

Beyonce Figurparametre

Å ha en pærefigur, stjernen ble favoritt av allemenn. Og for kvinner er hun et eksempel som jeg vil etterligne. Med sin høyde på 168 cm veier Beyoncé 60 kg. En elegant og grasiøs midje på 63 cm, brystets kant er ideell for modellmål 90 cm og hofter 102 cm, noe som gir stjernen en spesiell femininitet og forføringsevne.

Beyonce, med en kvinnelig silhuett, mer enn en gangfalt i listen over de sexigste stjernene i Hollywood. Og i 2015 ble hennes legendariske figur den viktigste inspirasjonen til arkitekter fra Australia som bygde en fantastisk skyskraper.

se også
  • Jay Zee kommenterte forholdet til Beyoncé: "De ble ikke bygget på 100% sannhet"
  • Jay Zs nye album "4:44" sjokkerte fans med åpenbaringer fra stjernens personlige liv
  • Mediene annonserte navnene til tvillingene Beyonce og Jay Zee

Hvordan lage en figur som Beyoncé?

Sikkert mange fans vil væreSom deres idol utad, så prøver de å avsløre hemmeligheten til sangerens skjønnhet. For de som vil, men vet ikke hvordan man skal oppnå en figur som Beyoncé, tilbyr vi noen tips fra stjernemoren som alltid hjelper henne.

Selv om sangeren selv sier at det ikke er noen spesielle hemmeligheter, men likevel følger hun alltid flere regler:

  1. Spiser sunn mat. Med jevne mellomrom sitter han på en sitron diett og drikker mye vann.
  2. Grenser seg selv i søtt og spiser ikke etter 6 pm.
  3. Aktivt engasjert i dans. De hjelper henne til å holde kroppen tynn og energisk. I tillegg bidrar komplisert koreografi til å gjøre sangerens forestillinger mer fortryllende og minneverdige.
  4. Og selvfølgelig, gjør Beyonce regelmessigSpesielle øvelser for elastiske skinker og slanke ben. Hver morgen hjelper 100 sit-ups henne til å holde seg i form. Og når det er tid, besøker popdivaen treningsstudioet.

Beyonce mønster1

Beyonce mønster2

Beyonce mønster3

Beyonce figure4

Beyonce figure5

Beyonce mønster6

Figuren av Beyonce

Beyonce mønster8

Beyonce mønster9