Parametre Kim Kardashian

Mange fans og omvendt de som ikke likerKim Kardashian, ikke gi hvile til hennes munnvannformer. En ting blir tydelig: du kan ikke forbli likegyldig for dem. Så, hva er parametrene til Kim Kardashian?

Parametre av figuren Kim Kardashian før graviditet

Nå er stjernen på plass. De er sammen med sin ektefelle, Kanye West, venter på det andre barnet. Paret har allerede en datter, North West, som ble født i juni 2013. Naturligvis endret Kims skjemaer gjentatte ganger under og etter svangerskapet.

Merk straks at stjernen før barns fødsel ikke erHadde litt ekstraordinær form. Ja, de var mer forseggjort vår vanlige modellen 90-60-90, men det så ganske organisk og dekorere jenta. Kim Kardashian parametere av høyde og vekt før fødselen av deres første barn var som følger: høyde - 159 cm, vekt - litt mer enn 53 kg. Forholdet mellom bryst-midje-hofte var følgende merker: bryst - 86 cm, midje - 66 cm, hofter - 99 cm Det vil si, det kan enkelt kjøpe jeans og bukser M størrelse eller 27, og de ville ha vært en stjerne på den tiden .. Under graviditeten, fikk Kim vekt, noe som er ganske normalt for en kvinne som venter på et barn. Stjernen har gjentatte ganger benektet rykter at hun har steget til 90 kg, og sa at disse tallene er overdrevet av minst 30 kg.

Nye parametere Kim Kardashian

Etter fødselen av datteren hans, Kim, vakkerraskt kom til skjemaet, men det er vanskelig ikke å legge merke til at volumet av hoftene vokste, og ble en popstjerne som en gjenstand for beundring og misunnelse av fans, og årsaken til de mange småplukk og angrep, samt kostnader som ble utført kirurgi. I køen lanserte plastikkirurger øyeblikkelig opp jenter som ønsker å ta med sine egne former nærmere Kims kjære volumer.

Imidlertid nekter Kim Kardashian sterktforstyrrelser av plastikkirurger og erklærer at for fantastiske mengder og bulging skinker skal man bare takke naturen. Ifølge de siste dataene er volumet av lårene på stjernen 102 cm, og midjen har holdt seg på 66 cm, og denne ganske store forskjellen på 36 cm skaper den visuelle effekten av askens midje og voluminøse konvekse riller. Kim Kardashian er helt fornøyd med sine egne former og til og med stolte av dem, som hennes ektemann Kanye West.

se også
  • Kim Kardashian ikke spare seg i trening etter utseendet på "sannferdig" bilder i media
  • Kim Kardashian kjøpt en klokke Zhaklin Kennedi
  • Bilder av herskapshuset Kayli Dzhenner har blitt kjent for offentligheten

Paret har gjentatte ganger sagt at de vil ha et annet barn, og nå har de lyktes. Ifølge den siste informasjonen, bør en stjernegruppe ha en gutt.

Parametre Kim Kardashian1

parametere Kim Kardashian2

parametere Kim Kardashian3

parametere Kim Kardashian4

parametere Kim Kardashian5

parametere Kim Kardashian6

parametere Kim Kardashian7

parametere Kim Kardashian8

parametere Kim Kardashian9