Høyde og vekt kate middleton

Figuren til kona til den engelske prinsen William KateMiddleton har alltid vært beundret og misunnelig av mange, takket være grasiøse linjer og slanke former. Jenta ser alltid fantastisk ut, uansett hva hun har på seg. Og jeg vil merke at Kates garderobe er svært variert. Selvfølgelig, ofte vises Middleton i offentligheten i raffinerte og elegante kjoler, spesielt som følger med sin kone. På slike tider vektlegges den vakre, perfekt forholdsmessige grunnloven til hertuginnen på den beste måten. Ikke desto mindre, i Kate Middleton arsenal tildelt nok plass til hverdagslige komfortable klær. Men selv i gratis jeans og komfortable sweatshirts ser jenta ut bare fantastisk.

Parametrene til figuren er Kate Middleton

Veksten av Kate Middleton når 175 centimeter. Denne figuren er ofte målet for mange kvinner i mote. Tross alt viser høy vekst ideelt slanke ben. Men ikke bare veksten av hertuginnen ble grunnen til hennes eleganse. Kate Middleton opprettholder alltid vekt innen 60 kilo, noe som gir henne en liten leanness. Men jenta ser ikke utmattet ut. Hennes figur: bryst - 82 cm, midje - 61 cm, hofter 89 cm.

I livet av Kate Middleton var det en periode dajournalister ble aktivt interessert i parametrene til hennes figur, og merket den tilsynelatende rundheten i jentens ansikt og hofter. Dette øyeblikket var like før bryllupet med prinsen. Kate selv nekter ikke at på den tiden tok hun seg litt igjen. Men etter å ha satt et mål og lagt mye innsats, gjenvunnet Middleton sin tidligere harmoni. Kanskje, til kostholdet ble hun presset av modellen av brudekjole, som klart var designet for en elegant figur.

se også
  • Det ble kjent i turprogrammet for Keyt Middlton og prins William med barn i Tyskland og Polen
  • Keyt Middlton møtte Martina Navratilova og andre idrettsutøvere som en del av Wimbledon
  • Keyt Middlton snakket om hans forhold til dronning Elizabeth II og hennes hjelp i begynnelsen av familielivet

Andre hendelser som påvirket figurenKate Middleton, ble en graviditet og fødsel. Men selv da hertuginnen ikke satte opp løsningen av problemet i den lange boksen. Å være en ung mor, Middleton, ser elegant ut og er fortsatt for mange et eksempel å følge.

Høyde og vekt kate midtonton1

Høyde og vekt kate midton2

Høyde og vekt kate middleton3

Høyde og vekt kate middleton4

Høyde og vekt kate middleton 5

høyde og vekt kate midtonton6

Høyde og vekt kate midtonton7

Høyde og vekt kate midtonton8

Høyde og vekt kate middleton9