Monica Bellucci høyde og vekt

Vakker og lidenskapelig italiensk kvinne slåttfemti år, men dens luksuriøse former slutter ikke å inspirere og drive menn gal. Monica Bellucci selv er mer kritisk, vurderer seg for pompøs og til og med litt gammeldags. Hun forsøker ikke å se ut som en modell, men det betyr ikke at skuespilleren ikke bryr seg om kroppen sin. Monica Bellucci, hvis figurparametere ikke oppfyller standardene, fungerte som modell i sin ungdom, så hun vet helt godt hva man skal gjøre for å holde kroppen i god form.

Tidlig karriere

En innfødt av Perugia, som ikke så lenge siden notertehans 50-årsjubileum, begynte sin karriere som en modell. Monica Bellucci, hvis figur selv beundret da hun var tenåring, var allerede i en alder av 24 den mest populære modellen, og hadde signert en kontrakt med Elite Model Management. Demonstrasjon av antrekk fra berømte couturiers på Paris og Milan catwalks, hun forbauset de tilstede ikke bare med et lyst utseende, men også med ideelle parametere. I sin ungdom, Monica Bellucci, hvis høyde og vekt, hvis Wikipedia ikke lyver, var 178 centimeter og 63 kilo, henholdsvis slankere enn i dag. Dette fremgår av det faktum at hun to ganger stod for den legendariske kalenderen Pirelli. På sidene er bare 12 heldige, anerkjent som de vakreste i verden, fallende. For å fortsette sin karriere måtte den populære modellen gi opp å studere ved universitetet, som Monica ikke angre.

Monica Bellucci høyde og vekt1

Monica Bellucci høyde og vekt2

Monica Bellucci høyde og vekt 3

Parallelt med modell karriere Bellucci begynteaktivt foreslå filmskapere for filmopptak i kino. I starten opplevde den lidenskapelige italieneren avslag, men i 1992 inviterte den legendariske Francis Ford Coppola henne til å skyte i filmen "Bram Stoker's Dracula." Etter å ha spilt den episodiske rollen som den begrensede grafen, gjorde begynnelsen skuespillerinne ikke et splash, men amerikanske filmskapere la merke til det. Det er åpenbart at parametrene til Monica Bellucci, nemlig høyde, vekt, lyst utseende og praktfulle bryster, har blitt til henne et forbi til verden av Big Cinema. Senere giftet hun seg med stjernen til den franske kinoen Vincent Cassel, og hennes karriere begynte å utvikle seg raskt.

Skjønnhetshemmeligheter

Og i dag er Monica en krevende skuespillerinne. På hennes personlige konto er dusinvis av vellykkede roller, selv om kritikere ikke behager henne med prestisjefylte priser og priser. Hemmelighetene til Monica Bellucci er skjønnhet ganske enkelt. For det første for sine egne følelser. Monica strever ikke etter fiktive idealer og standardformer. 89-61-89 er nesten ideell, selv om vekten varierer fra 64 til 68 kilo. Selv etter fødselen av to døtre, mistet skuespilleren ikke attraktivitet, og beholdt skjemaet. Monica liker å spise deilig, men overholder prinsippet om små porsjoner. Hun uttalte gjentatte ganger at hun aldri ville sulte for å være som en tynn Hollywood-kollega. Mat bør være morsomt, fordi det er en normal fysiologisk prosess. Monica elsker søtsaker, men prøver å begrense bruken av dem. Harmoni, en følelse av haster og skjønnhet, hjelper henne til å nyte hver dag. Monica Bellucci er ikke sjenert pose for verdens beste nakenfotografer, og viser en vakker kropp og velpleie hud.

se også
  • Cannes Film Festival 2017 - røde løperen, åpningsseremonien, stjernen og filmfestivalen antrekk
  • Nytt kyss av Monica Bellucci i Cannes: under severdighetene i Pedro Almodovar og Juliette Binoche
  • Beloved Vincent Cassel dukket opp i Cannes uten

Men til sport er Bellucci likegyldig. Fitness, jogging og treningsstudioer tiltrekker seg ikke henne, men bassenget på den italienske skjønnheten besøker ofte. Ser på bildene hennes i et badedrakt mens du slapper av på kysten, er det vanskelig å ikke være enig i at hun ser flott ut!

Monica Bellucci høyde og vekt4

Monica Bellucci høyde og vekt5

Monica Bellucci høyde og vekt6

Monica Bellucci høyde og vekt7

Monica Bellucci høyde og vekt8

Monica Bellucci høyde og vekt9

Monica Bellucci høyde og vekt10

Monica Bellucci høyde og vekt11

Monica Bellucci høyde og vekt12