merlin monroe figur

Ikon stil, sex symbol 50-e, MarilynMonroe var aldri tynn, men hennes figur, til tross for dette, ble ansett feilfri. Til nå er en skuespillerinne for mange ideen om feminin skjønnhet og sjarm.

Parametre i figuren Merlin Monroe

Sililetten av Marilyn endret seg gjennom årene, den hadde kurvede former, glatte kurver i kroppen. I begynnelsen av karrieren var dimensjonene av figuren av Marilyn Monroe som følger:

  • brystet - 92 cm;
  • midje - 60 cm;
  • hofter - 90-92 cm.

Skuespilleren støttet disse parametrene. Hun, som enhver annen kvinne, er det ikke alltid mulig, for eksempel i filmen "Some Like It Hot", hun dukket opp før vi får litt plumper - med veksten av 162 cm Marilyn veide 65 kg. Det var en tid da den tynne kjendis - i 1962 silhuetten "mistet" i mengden: bryst redusert til 88 cm, midje - 55, hofter - 90 cm.

Type figur Marilyn Monroe - timeglass - den er preget av uttalt midje, avrundede hofter, feminint bryst.

Secrets of Monroe attraksjon

Hva slags figur var Marilyn Monroe, du kan se i de mange filmene hvor hun spilte rollen. En liten vekst og 46 størrelser av klær hindret henne ikke i å bli forelsket i et stort antall menn.

Mest av alt Marilyn Monroe i hennes figur elsketbein og bryst. Naturen selv tildelte sine gode eksterne data, men skuespilleren forsto at de beholdes og forbedres. Hver dag om morgenen gjorde skjønnheten øvelser med dumbbells for brystet. I tillegg så hun på kostholdet hennes - kjøtt, egg, melk, frukt og grønnsaker var til stede i kostholdet. Marilyn likte ikke restaurantmat, hun foretrukket å spise hjemme, men stjernen brukte sjelden plater. Ved sin egen opptak var det mye mer praktisk å bare åpne kjøleskapet og ta et stykke mat.

Moderne dietister er usannsynlig å godkjenne en "diett"Monroe. Hun spiste ikke på den tiden, hoppet over måltider. Det var dager da hun hadde råd til høyt kalori mat, men neste dag måtte hun "betale" for hennes mangel på selvbeherskelse på en fastedag.

Marilyn Monroe ville aldri gå ned i vekt, men ikkega en sjanse til å bli huden hans skitten, cellulitt. En av de enkle metodene som skuespilleren og sangeren brukte konsekvent var en metode som kalles "skjønnhetsbad". Det ble forberedt veldig enkelt - isvann ble samlet inn i badekaret og Chanel nr. 5-dråpe ble tilsatt. Etter prosedyren ble en fuktighetsgivende balsam eller lotion påført huden.

se også
  • Michael Jackson topper listen over verdens rikeste døde kjendiser
  • Biografi av Merlin Monroe
  • Vekst og andre parametere Margot Robbie

Og Marilyn Monroe likte å se i speilet i flere timer, kanskje, så hennes bilde var så naturlig, lett, lekfullt og sexy.

figuren av merlin monro1

figuren av merlin monro2

figuren av merlin monro3

figuren av merlin monro4

figuren av merlin monro5

figuren av merlin monro6

figuren av merlin monro7

figuren av merlin monro8

figuren av merlin monro9