Beyonce parametere

Trettito år gamle r'n'b-vokalist Beyonce KnowlesFor tre år siden ble hun mor til en sjarmerende datter. Imidlertid ble graviditet og fødsel en vanskelig test for hennes attraktive former. Parametrene til Beyonce-figuren er fortsatt så nært som mulig til standardene som er akseptert i verden av showbransjen. Sangeren kan se bra ut, selv om hun selv snakker om hennes figur unflatteringly. Hvordan støtter en kunstner med et verdensnavn seg i form?

Utover parametere1

Beyonce parametere2

Beyonce parametere3

Ofre i navnet på skjønnhet

Før graviditeten var Beyonces figurparametereFølgende: høyde - 168 centimeter, vekt - 60 kilo, midje og hofter - henholdsvis 62 og 98 centimeter. I 2008 giftet hun den berømte rapperen Jay Z. I fire år var mannen hennes, som var elleve år eldre enn sangeren, insistert på et barns fødsel, men Beyonce refererte til en karriere. På grunn av dette var paret mer enn en gang på randen av skilsmisse. Nylig ble det kjent at i 2011 hadde den sultry skjønnheten et abort. Men seks måneder senere ble hun igjen gravid, noe som var ugjennomtrengelig lykkelig. Bor i en tilstand av eufori, glemte hun helt sin figur. På bildet med en avrundet mage kan hun ikke bli gjenkjent!

Beyonce parametere4

Beyonce parametere5

Beyonce parametere6

Og dette er ikke overraskende, fordi etter utseendet til datteren hennesPå kroppen utsatt for kroppens fylde dukket opp 27 ekstra pund! Og hva er parametrene for Beyoncé i dag? På bare tre måneder klarte hun å returnere de tidligere skjemaene. Og etter en annen ni måneder slo sangerens forestilling på Super Bowl dem som var til stede. Fra den tidligere fylde og sporet er borte. Hvordan oppnådde hun slike fantastiske resultater?

Først gjorde Beyoncé selv et løfte om detOppnå ideelle former. For å gjøre dette, hun holdt en dagbok over spist kalorier per dag, hold deg til lemonade diett (noe annet enn å drikke i løpet av dagen!), Drikk rikelig med vann. Fire ganger i uken besøkte sangeren treningsstudioet. Hun dro bare hjem da hun ikke kunne stå utmattet på føttene. Og innsatsene ble kronet med et utmerket resultat. Parametre 90-64-102 og vekt på 64 kilo er den beste bekreftelsen.

se også
  • Jay Zee kommenterte forholdet til Beyoncé: "De ble ikke bygget på 100% sannhet"
  • Jay Zs nye album "4:44" sjokkerte fans med åpenbaringer fra stjernens personlige liv
  • Mediene annonserte navnene til tvillingene Beyonce og Jay Zee

Seier over ekstra pund, noterte sangerenen ferie av mat, etter å ha blitt rike med donuts, stekt fisk og smørbrød. Selvfølgelig de neste dagene hun tilbrakte i treningsstudioet, straffe seg for en slik frihet. I dag ser Beyonce stor ut, og mange jenter betrakter en sanger med en jernkarakter som hennes ideal.

Beyonce parametere7

Beyonce parametere8

Beyonce parametere9

Beyonce parametere10

Beyonce parametere11

Beyonce parametere12

Beyonce parametere13

Beyonce parametere14

Beyonce parametere15