Vekst av Beyonce

Berømt sanger, skuespillerinne, mote designer BeyonceEr kjent ikke bare for sine fantastiske sanger, talentfulle roller, originale samlinger. Hennes lyse utseende og feminine figur tiltrekker seg oppmerksomhet.

Vekst, vekt og andre parametere av Beyonce-figuren

Fargen på huden ble tildelt Beyonces foreldre - faren varAfroamerikaner, og min mor - kreolsk. Sangerens far jobbet i et plateselskap, moren min var en frisør - hun eide sin egen salong, i tillegg jobbet hun som kostymedesigner. Siden barndommen har jenta vokst i en atmosfære av skjønnhet og harmoni - foreldre elsket å kle stilig, bortskjemt de nyeste døtre. Huset lyttet til god musikk, og det er sannsynligvis hvorfor Beyonce og hennes søster har et fantastisk øre og en stemme.

Beyoncé høyde og vekt er kun kjent fra hennes ord:

  • Veksten i henhold til forskjellige data varierer fra 167 til 169 cm;
  • Vekt - fra 60 til 68 kg.

Ved parametrene for vekt og vekst er Beyoncé ikke lett å ringe tynn. Men det er umulig å ikke være enig i at sangeren har en appetittvekkende og veldig vakker figur.

Hvilken vekst Beyonce, vet nøyaktig designerne av klærne sine. Forresten, i noen kilder finnes det informasjon om andre parametere av stjernens figur:

  • Sangerens bryst er 90-92 cm;
  • Midje - 63-66 cm;
  • hofter 97-107 cm.

Hvordan ser Beyoncé figuren på?

Beyonce innrømmer ærlig det fra sporten hunVeldig langt unna. Hun liker ikke treningssentre, trening. Men hun elsker å ligge i nærheten av bassenget eller på stranden, ta en tur i butikkene, tilbringe en kveld i nærheten av peisen med en elsket. Hvordan klarer Beyonce å bli slank, smart og sexy? Hemmeligheten er enkel - jenta er engasjert i en virksomhet hun har elsket siden barndommen - hun danser daglig, ikke bare på scenen, men hjemme og i dansesalen.

Mens han fortsatt var en veldig ung person, var Beyonce engasjert i jazz og ballett. Dansende entusiasme hjelper Beyoncé til å holde figuren i form og til og med vinne premier for den beste koreografien i klippene hans.

Sangeren elsker å spise deilig, men vet også hvordanBegrense deg selv For eksempel er det kjent at hun etter fødselen av datteren droppet over 20 ekstra pund per måned. For dette plantet hun seg på en streng diett - hun drakk hennes hjemmelagde limonade og spiste vegetabilsk suppe. Stjernen var også å miste vekt på filmen av filmen "Dreamgirls". Da ble hun i 10 dager kvitt 9 kg, og brukte ikke bare en diett, men også et program med total rensing.

se også
  • Jay Zee kommenterte forholdet til Beyoncé: "De ble ikke bygget på 100% sannhet"
  • Jay Zs nye album "4:44" sjokkerte fans med åpenbaringer fra stjernens personlige liv
  • Mediene annonserte navnene til tvillingene Beyonce og Jay Zee

Generelt, Beyonces egen vekt- og vekstdrakt, og hun motsetter seg lange og raske dietter, fordi hun mener at de gir stor skade på kroppen.

vekst av bionce1

vekst av bionce2

vekst av bionce3

vekst av bionce4

vekst av bionce5

vekst av bionce6

vekst av baion

vekst av bionce8

vekst av baion