Viktoriya Bekhem Høyde Vekt

Viktoriya Bekhem lenge vært anerkjent som et ikon av stil ogen av de vakreste kvinnene i verden. Men mange sier det er overdreven, noen ganger til det punktet av utmattelse, avmagring. Andre har en slik figur virker perfekt, fordi med et slikt forhold mellom høyde og vekt på personen Viktorii Bekhem blir skulpturelle, og kroppen - meislet funksjoner.

Høyde, vekt, form parametere av Viktorii Bekhem

Grunnlaget for en slik figur som prinsippene om ernæring,Den ble lagt i Victoria siden barndommen. Da jenta seriøst studerte ballett og selv etter endt utdanning kom inn i Lines Arts Theatre College som har lykkes uteksaminert. Men til tross for kunstnerisk jente, hennes kjærlighet til forkledninger, lærere har ikke sett det makings av en stor ballerina, har så ung Victoria besluttet å refokusere oppmerksomheten mot pop-pop, og snart hele verden vet om det (på den tiden Victoria Adams) som en en av sangerne har blitt en kult britisk jente popgruppen Spice Girls.

Nå Victoria hadde fire barn, og hennes figurfortsatt det ser jentete tynn og skjør. For kjærligheten til Victoria til hæl av de ekstremt høye hæler, ofte oppstår spørsmålet: Hva er veksten av Victoria Beckham, er det svært vanskelig å fastslå fra et fotografi. Når dyrket i 163 cm veier bare 45 kg. Viktorii Bekhem figur parametere er plassert i de følgende tall: bryst - 86 cm, midje - 58 cm, hofter - 84 cm.

Diet Viktorii Bekhem

Et slikt forhold mellom høyde og vekt er meget vanskeligkalles sunt, men Victoria bryr seg ikke, hun føler uimotståelig det ved slike tynnhet. Få disse parametrene det gir nok rigid diett, som ligger bare 800 kalorier fra mat per dag. En slik rasjon kan kalles svært dårlig. I utgangspunktet Victoria spiser kylling og fisk dampede grønnsaker, sjømat og frukt (unntatt bananer og druer). Nylig, Victoria følger den såkalte alkalisk kosthold. Essensen ligger i det faktum at alle produktene er delt inn i alkalisk, nøytralt og surt. Hold balansen mellom sure og nøytrale produkter vi avlaste kroppen fra stress og dermed fra et ønske om å samle reserver i form av fett. Forholdet mellom sure og alkaliske produkter bør være i størrelsesorden 30/70. I den første delen av sukker, rødt kjøtt, fett, kaffe, sjokolade, melkeprodukter, frukt, unntatt sitrus. Ved alkalisk inkluderer grønne salater, grønnsaker, belgfrukter, fet fisk, sitrusfrukter, søtpoteter.

se også
  • Dagens fødselsBeckHams Harper Beckham
  • Hvorfor Beckhams kysse sine barn ... på leppene?
  • David og Viktoriya Bekhem feiret 18 års bryllupsdag

Som du ser, kan forholdet mellom høyde og vekt Viktorii Bekhem neppe kalles normalt, men dette hindrer ikke det fra å være et moteikon og forbilde.

Viktoriya Bekhem Vekt1 vekst

Viktoriya Bekhem vekst weight2

Viktoriya Bekhem vekst ves3

Viktoriya Bekhem vekst ves4

Viktoriya Bekhem vekst ves5

Viktoriya Bekhem vekst ves6

Viktoriya Bekhem vekst ves7

Viktoriya Bekhem vekst ves8

Viktoriya Bekhem vekst ves9