Odry Hepburn Vekstvekt

Når vi hører navnet Audrey Hepburn, vårFantasi og minne tegner oss en vakker, skjør figur med lang nakke, ben, en askemant, et kongelig lager og et vakkert ansikt. Den verdensklasse skuespillerinnen, stilikonet, designeren Hubert Zivanshi, ambassadør for UNICEFs velvilje og i en alder av 60 var så tynn og slank.

Årsakene til harmonien Audrey Hepburn

Audrey Hepburn, født Audrey Kathleen Ruston,Ble født 4. mai 1929. Hennes barndom tilbrakte hun i Brussel, okkupert av de tyske fascistiske troppene. Og det er i denne løgnen en av hemmelighetene til skuespillernes tynnhet. I løpet av disse årene måtte familien ofte sulte, det var umulig å få selv de essensielle matvarer som kreves av en ung voksende kropp. Noen ganger kunne en jente ikke engang gå fra sult, så beina hennes svulmet.

En annen grunn til den fantastiske figuren er mer gledelig. Saken er at siden barndommen Audrey Hepburn var engasjert i ballett. Utgifter ved maskinen i flere timer om dagen, selv under okkupasjonen, det kjøpes for tradisjonelle dansere slanke figur med en velutviklet muskler, en lang hals, en rett holdning. Senere, da Audrey begynte å opptre i filmer, hun måtte forlate profesjonelle klasser, men det er opp til alderdom holdt matvaner sanket fra ballett regler, samt kjærlighet til mobil livsstil. Så, skuespilleren innrømmet at selv om det ikke er stadig engasjert i noen idrett, men i noen ledig øyeblikk fra filming prøver å gi kroppen din lasten, ta en tur med hunden, gjøre øvelser. Basen på maten hennes var enkle måltider og grønnsaker, men noen ganger kunne hun behandle seg med en sjokolade eller pasta med grønnsaksalat. Hva har Audrey aldri spist, det er bakt baking. Unntaket var bare den berømte episoden av "Breakfast at Tiffanys", der Holli Golaytli spise bun, står foran et utstillingsvindu for en smykker butikken.

Kroppsform, høyde og vekt Audrey Hepburn

Takk til matenVaner og kjærlighet til en aktiv livsstil, parametrene til Audrey Hepburn praktisk talt ikke endret seg gjennom livet. I forskjellige kilder varierer de med 1-2 cm. Wikipedia rapporterer derfor ikke data om vekst og vekt av Audrey Hepburn, men i andre kilder kan det leses at høyden var 175 cm og vekten varierte mellom 46 og 49 kg. Slike indikatorer for vekst og vekt Audrey Hepburn, sammen med en svimlende tynn midje på bare 51 cm, skapte den samme effekten av sprekk og luftighet av skuespilleren.

se også
  • Emily Ratazhkovski med smell mot Odri Hepbern
  • Arvinger skuespiller Odri Hepbern viste sjeldne bilder av stjernene
  • Anne Hathaway Biografi

Hvis vi snakker om andre parametere, er bryst-midje-hofteforholdet vanligvis angitt med 81-51-89, størrelsen på brystet er 1 eller A, størrelsen på foten er betegnet innen 39-39,5 av russisk skostørrelse.

Vektvekstvekt1

Døende hepburn vekst vekt2

døende hepburnhøyde

Odri hepburn vekstvekt4

døende hepburnhøyde 5

døende hepburnhøyde 6

odri hepburn høydevekt7

døende hepburnhøyde

døende hepburnhøyde 9