Figurparametere av jennifer lopez

Amerikansk stilikon Jennifer Lopez fra den førsteDager i hennes vellykkede vokale karriere har etablert seg ikke bare som en talentfull skuespillerinne, en god sanger og stilig fashionista, men også som en attraktiv og sexy person. Kjendis manglet aldri mannlig oppmerksomhet. Og det handler om den vakre figuren av Jennifer Lopez, som stjernen holder i god form.

Ifølge skuespillerinnen selv er hun ikke tynn og ikketykk. Jay Lo veier 59 kilo. Samtidig når veksten av den amerikanske stjernen 165 centimeter. Med gjennomsnittlig høyde og lett vekt, mottok Jennifer Lopez fra kvinnens kvinnelige parametre i figuren. Hun har smale skuldre og brede hofter, som i volum når 101 centimeter. Men Jennifer's midje er alltid elegant og uten overflødig rundhet, da Lopez holder dette området av figuren innen 68 centimeter. Slike proporsjoner gjør det mulig for Jennifer å velge en garderobe enkelt og raskt. Sangeren har aldri hatt noen problemer med klær eller sko. Sannsynligvis av denne grunn er antall kjoler til den berømte fashionista så stor at det hjalp henne til å oppnå statusen til stilikonet.

Figuren av Jennifer Lopez

Snakker om figuren av Jennifer Lopez som helhet, kan duFor å definere det ett hundre prosent i pærekategorien. Til tross for at brystet av stjernen ikke er forskjellig i store mengder, er hofterne veldig uttrykksfulle. Lopez ser imidlertid ikke en mangel på dette. Tvert imot dømmer hun av hennes garderobe, som understreker hoftesonen, så sangerinne denne naturens gave til å være hennes verdighet. I dette tilfellet støtter Jennifer en flat mage og slanke ben. Selv etter fødselen av to sjarmerende tvillinger ved keisersnittet, kan parametrene til figuren av Jennifer Lopez bli misunnelig. Og hvor raskt sangereren gjenvunnet sin tidligere attraksjon etter graviditet, gjør mange beundrer.

se også
  • Dzhennifer Lopes og Aleks Rodriges: nye detaljer fra livet til stjerner i nytt intervju
  • Dzhennifer Lopes gå på Hamptons med Aleksom Rodrigesom og barn
  • Franske ferie Dzhennifer Lopes og Aleksa Rodrigesa

Og kanskje, Jennifers store ønske og ønske om å være vakker og ung, gjør henne og på 43 år attraktiv og sexy.

Parametere av figuren jennifer lopez1

Figurparametere jennifer lopez2

Parametre av figuren jennifer lopez3

Parametre av figuren jennifer lopez4

Parametere av figuren jennifer lopez5

parametere av figuren jennifer lopez6

figurparametere av jennifer lopez7

Figurparametere jennifer lopez8

parametere av figuren jennifer lopez9